Heroes & Stars Legatet

Heroes & Stars Legatet

Kender du en med organsvigt eller en der er transplanteret, som trænger til ekstra støtte og omsorg? Så indstil vedkommende til Organdonation – ja tak’s Heroes & Stars Legat på 10.000 kr.

Sidste frist for indstilling er onsdag 9. august 2019

2019/07/31 23:59:00

Hvorfor hedder det Heroes & Stars?

’Heroes’ udgør de helte, der tager stilling og siger ’ja tak’ til organdonation – for vi kan alle redde liv og være helte for hinanden. ’Stars’ er de uundværlige donorer, der redder menneskers liv, og selv ender som stjerner på himlen.

Om legatet

Patientforeningen Organdonation – ja tak! uddeler hvert år Heroes & Stars Legatet på 10.000 kr.

Formålet med legatet er, at støtte de hårdest ramte danskere og deres familier i en svær tid samt at sætte fokus på organsvigt og den livstruende kroniske sygdom, som ofte rammer disse mennesker og deres familier.

I 2019 uddeler vi ét legat på 10.000 kr.

Hvem kan indstilles?

Legatet tildeles én person, der har fået livet sat på pause som følge af organsvigt. Det kan være personer, der venter på et nyt organ – og som har været syg i flere år, eller som har stået på ventelisten i flere år, eller som stadig efter transplantationsforløbet oplever sygdom, indlæggelser og modgang.

Du er velkommen til at indstille dig selv, en pårørende eller en ven, som har brug for ekstra støtte og omsorg.

Frist for indstilling

Onsdag 9. august 2019 er sidste frist for at indsende indstillinger til Heroes & Stars legatet.

Uddeling af legatet

Legatet uddeles fredag 23. august 2019, hvor modtageren offentliggøres her på Organdonation – ja tak’s hjemmeside samt på patientforeningens sociale medier. Alle indstillede kandidater modtager desuden svar på e-mail.

Køb T-shirt & armbånd

Køb det smukke Heroes & Stars armbånd eller en af de flotte T-shirts i Organdonation – ja tak’s webshop. Så er du med til at sætte fokus på organdonation og samtidig støtter du patientforeningens arbejde.

Indstil en person til Heroes & Stars Legatet 2019

Her kan du indstille en person, som har eller har haft organsvigt tæt inde på livet – og som derfor trænger til ekstra støtte og omsorg.

Jeg indstiller...

Dine oplysninger