MENU

Familiecamp

Familiecamp 2023

Organdonation – ja tak! håber på at gentage successen i 2023, hvor vi igen ønsker at afholde to familiecamps. En for familier med børn og unge, som lever med organsvigt eller som er transplanteret og en for familier med forældre, som lever med organsvigt eller som er transplanteret.

 

Her kan familierne få en tiltrængt pause fra hverdagen med sygdom og bekymring, slappe af, møde ligesindede, danne netværk og få minder og venskaber for livet. Skal jeres familier med, så send os en ansøgning.

Familiecamp 2022

Organdonation – ja tak! afholder i år to Familiecamps. Det er med stor glæde, at vi kan inviterer familier, hvor det er henholdsvis børn/unge og mor/far, der lever med organsvigt eller som er transplanterede, med på en sjov og hyggelig familie-weekend.

 

Her kan familierne få en pause fra hverdagen med sygdom og bekymring, slappe af, møde ligesindede, danne netværk og få minder og venskaber for livet.
Skal jeres familie med, så send os en ansøgning.

Hvem kan deltage?

Takket være to flotte donation fra Heinrich & Laurine Jessens Fond og fra CoolUnite, kan Organdonation – ja tak! invitere på to Familiecamps i 2022.

Vi glæder os derfor til at invitere familier, hvor det er henholdsvis børn/unge og mor/far, der lever med organsvigt eller som er transplanterede, med på en sjov og hyggelig familie-weekend.

Familiecampen er gratis og forbeholdt alle familier, som har et aktivt medlemskab i patientforeningen Organdonation – ja tak!

Er jeres familie ikke medlem, så tegn medlemskab og støt Organdonation – ja tak’s arbejde, og benyt jer af foreningens støttetilbud til patienter og familier med organsvigt.

Praktisk info

  Familiecamp for forældre – afholdes fra torsdag 9. juni til søndag 12. juni 2022.
     
  Familiecampen for Børn/unge – afholdes fra torsdag 16. juni til søndag 19. juni 2022.
     
  I skal selv sørge for transporten til og fra familiecampen.
     
  Organdonation – ja tak! betaler for de tre overnatninger og søger for aftensmad torsdag på ankomst dagen.
     
  I skal selv medbringe sengelinned og håndkæder til alle i familien eller leje dem ved ankomst.
     
  De fleste aktiviteter, som vandland og legeland, er gratis. Se alle aktiviteterne her…
     
  Sidste frist for tilmelding er 15. maj 2022.

 

Lokation

Organdonation – ja tak’s Familiecamps 2022 afholdes begge to i Skallerup Seaside Resort i Nordjylland, hvor I indlogeres i et af de lækre og hyggelige spahuse.

Ansøg om at komme med på Familiecamp 2023

Udfyld formularen herunder og indsend din families ansøgning…

    I nogle huse er der plads til 6 personer. Har I lyst til at invitere et par bedsteforældre, eller anden familie, med på Familiecampen, så kan I angive ønske om det her.

    Beskrivelse*

    VIGTIG: Oplys alder og navn på alle børn og unge som deltager.