MENU

Familiecamp

BEMÆRK: Datoen for Familiecampen er flyttet pga. COVID-19 restriktionerne. 

Familiecamp 2022

Organdonation – ja tak! afholder familiecamp for familier med børn og unge, som lever med organsvigt eller som er transplanteret. Her kan familierne få en pause fra hverdagen med sygdom og bekymring, slappe af, møde ligesindede, danne netværk og få minder og venskaber for livet. Skal jeres familier med, så send os en ansøgning.

Hvem kan deltage?

Takket være en flot donation fra Heinrich & Laurine Jessens Fond, kan Organdonation – ja tak! invitere familier med børn og unge, der lever med organsvigt eller som er transplanterede, med på en sjov og hyggelig familieweekend.

Familiecampen er gratis og forbeholdt alle familier, som har et aktivt medlemskab i patientforeningen Organdonation – ja tak!

Er jeres familie ikke medlem, så tegn medlemskab og støt Organdonation – ja tak’s arbejde, og benyt jer af foreningens støttetilbud til patienter og familier med organsvigt.

Praktisk info

  Familiecamp 2021 afholdes på Skallerup Seaside Resort fra torsdag 10. juni til søndag 13. juni 2021.
     
  I skal selv sørge for transporten til og fra familiecampen.
     
  Organdonation – ja tak! betaler for de tre overnatninger og søger for aftensmad torsdag på ankomst dagen.
     
  I skal selv medbringe sengelinned og håndkæder til alle i familien eller leje dem ved ankomst.
     
  De fleste aktiviteter, som vandland og legeland, er gratis. Se alle aktiviteterne her…
     
  Sidste frist for tilmelding er 15. maj 2021.

 

Lokation

Organdonation – ja tak’s Familiecamp 2021 afholdes i Skallerup Seaside Resort i Nordjylland, hvor I indlogeres i et af de lækre og hyggelige spahuse.

Ansøg om at komme med på Familiecamp 2022

Udfyld formularen herunder og indsend din families ansøgning…


    I nogle huse er der plads til 6 personer. Har I lyst til at invitere et par bedsteforældre, eller anden familie, med på Familiecampen, så kan I angive ønske om det her.

    Beskrivelse*

    VIGTIG: Oplys alder og navn på barnet og eventuelle søskende.

    "Jeg ansøger hermed om, at komme med på Organdonation - ja tak's Familiecamp 2021. Ved deltagelse i Familiecampen giver jeg samtykke til, at de billeder der tages på Familiecampen, af mig og min familie, af patientforeningen Organdonation - ja tak! må anvendes ubegrænset af patientforeningen, som led i foreningens formålsbestemte aktiviteter (oplysning, forskning og patientstøtte), og i aktiviteter med samarbejdspartnere. Det gælder mht. varighed, sammenhæng, format, placering og medie, herunder på internet og sociale medier, hvor optagelserne kan blive delt blandt brugere. Der modtages ikke honorar herfor. Organdonation - ja tak! er ikke berettiget til at videresælge foto-, video-, og lydoptagelser. Min familie og jeg er desuden indforstået med, at der gælder erstatningspligt ved skade på den af patientforeningen lånte ejendom og dertilhørende interiør."