MENU

Indsamlingsoversigt

Indsamlingsoversigt

Organdonation – ja tak gennemfører løbende indsamlinger, der bruges til patientforeningens arbejde og formål. Herunder kan du se en oversigt over vores indsamlingsaktiviteter.

 

Indsamlingsnævnet under Civilstyrelsen er orienteret om og har anerkendt Organdonation – ja tak’s indsamlingsmetoder. På indsamlingsnævnets hjemmeside kan du se en liste med de anerkendte indsamlinger, herunder Organdonation – ja tak’s som bærer journalnr.: 19-700-01345

Orgadonation – ja tak’s indsamlingsaktiviteter

Hjemmeside

På patientforeningens hjemmeside www.organdonation-ja-tak.dk er det året rundt muligt at donere til foreningens arbejde.

MobilePay

Organdonation – ja tak modtager støtte via vores MobilePay nummer: 65 900. MobilePay benyttes på foreningens materialer som fx. flyers, foldere og pjecer samt i annoncer og opslag på bl.a. Facebook og Instagram.

Egenindsamlinger

På vores hjemmeside www.organdonation-ja-tak.dk/indsamling kan alle oprette deres egen personlige indsamling. Alle indsamlede midler fra de personlige indsamlinger går ubeskåret til foreningens arbejde.

DrugStars

Organdonation – ja tak! har indgået samarbejde med DrugStars, som er en APP der donerer til velgørenhed. DrugStars påminder brugeren om at tage sin medicin, og for hver gang brugeren husker at tage sin medicin optjener brugeren stjerner, som kan doneres til velgørenhed. En gang om året veksles de donerede stjerner om til penge, som DrugStars donerer til patientforeninger, herunder Organdonation – ja tak!

Endvidere har DrugStars gjort det muligt for dig, at høre sandheden om din medicin fra patienter ligesom dig. DrugStars har bedt mere end 400.000 patienter i hele verden om at gennemgå deres medicin for, at du kan høre sandheden fra eksperterne selv – nemlig medicinbrugerne. Se hvordan patienter, der bruger den samme medicin som dig, virkelig har det med deres medicin her: www.DrugsDisclosed.com

Facebook Fundraisers

Organdonation – ja tak! har indgået samarbejde med Facebook Fundraisers, hvilket giver alle brugere på Facebook mulighed for at oprette en personlig indsamling via Facebook til fordel for organdonation – ja tak’s arbejde. Midlerne som indsamles via Facebook Fundraiser går ubeskåret til Organdonation – ja tak’s arbejde. Facebook tager ikke andel af de donerede midler, da de med Facebook Fundraisers netop ønsker at støtte patientforeninger og almennyttigt arbejde.

Har du lyst til at oprette en Facebook Fundraiser til fordel for Organdonation – ja tak? Så kan du gøre det lige her…

Start din egen indsamling

Har du lyst til at starte din egen indsamling til fordel for Organdonation – ja tak’s arbejde, så kan du gøre det her.
START INDSAMLING

Støt os

Tegn medlemskab eller se, hvordan du kan støtte Organdonation – ja tak!
LÆS MERE
Danskerne vil have indført formodet samtykke

Det gør vi

Organdonation – ja tak! arbejder for at forbedre organdonation i Danmark og vilkårene for familier med organsvigt.
LÆS MERE