MENU

Bliv frivillig

BLIV FRIVILLIG

Meld dig som frivillig og bliv en del af Organdonation – ja tak’s frivilligfællesskab, hvor vi sammen sætter fokus på og forbedrer organdonation i Danmark samtidig med at du får sjove oplevelser og nye kompetencer med i rygsækken.

Om det frivillige arbejde

Herunder kan de læse mere om foreningens frivillige arbejde og de forskellige events og opgaver, som vi har brug for hjælp til.

Fællesskab & Frivillighed

Organdonation – ja tak! er en privat patientforening, som drives af en fastansat i sekretariatet. Indsatsen fra de frivillige er derfor altafgørende for vores arbejde. Som frivillig bidrager du med din tid og kompetencer og hjælper os med at forbedre organdonation i Danmark – samtidig med at du får gode oplevelser og nye kompetencer med i rygsækken.

Hos Organdonation – ja tak har vi hjertet med I alt hvad vi foretager os. Mennesket er i centrum, uanset om der er tale om personer med organsvigt, familier og pårørende, medlemmer eller frivillige. Det er vigtigt for os at det frivillige arbejde kommer fra hjertet, skaber resultater og at det giver mening for den enkelte frivillige. Det betyder, at vi sigter mod, at alle får personligt, fagligt og socialt udbytte af det frivillige arbejde i Organdonation – ja tak, som frem for alt skal være sjovt og hyggeligt at være en del af.

Hvordan bliver jeg frivillig?

Alle kan blive frivillig – du skal blot være fyldt 18 år og brænde for at ville hjælpe os med at forbedre organdonation i Danmark. Du melder dig som frivillige, ved at klikke på knapperne øverst på siden eller herunder. Knapperne sender dig til en formular, som du skal udfylde. Har du spørgsmål til det frivillige arbejde, så er du altid velkommen til at send en mail til sekretariatet, så vender vi tilbage til dig.

Arbejdsopgaver

Du kan hjælpe os med at løse mange forskellige opgaver i sekretariatet, på gader og stræder eller hjemmefra. Herunder kan du se nogle af de arbejdsopgaver, som vi har brug for hjælp til…

Arrangementer & events

Vi søger frivillige som vil hjælpe os med at afvikle arrangementer og events, som sætter fokus på organdonation og/eller giver et overskud til foreningens arbejde. Du kan bl.a. hjælpe til som frivillig ved Organdonationsløbet eller på NorthSide og Tinderbox festival, hvor du får sjove og fantastiske oplevelser sammen med andre frivillige.

   

Fundraising

Vi søger en frivillig som kan hjælpe med at udarbejde og sende fondsansøgninger. Her skal du være god til at formulerer dig på skrift, have tålmodighed og være god til at organiserer dine opgaver. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at indsamle midler til almennyttige formål, men ikke et krav.

   

Kampagne- & oplysningsarbejde  

Har du lyst til at trække i vores røde jakke og hjælpe os på gader og stræder med at oplyse danskerne om organdonation og få flere danskere til at tage stilling? Så hjælp os på Organdonationsdagen over hele landet. Organdonationsdagen afholdes hvert år 2. lørdag i oktober – og her kan du hjælpe os med at sætte fokus på organdonation, dér hvor du bor.

Du kan også hjælpe os med foreningens kampagner og andet oplysningsarbejde, hvor du er med til at få flere til at tage stilling til organdonation og skaffe flere medlemmer og donationer til foreningens velgørende arbejde.

   

Personlige støtteinitiativer 

Som frivillig er du også meget velkommen til at støtte foreningen med din egen personlige indsamling. Mange opretter en indsamling i forbindelse med en særlig begivenhed – fx en fødselsdag eller et bryllup, men du kan også oprette en indsamling ifm. med en sportslig udfordring eller et arrangement som du selv står for at afholde. Har du lyst til at oprette din egen indsamling, til fordel for foreningens arbejde, så opret din egen indsamling.

   

Har du mod på at hjælpe os med nogle af disse opgaver eller har du en helt anden idé til, hvordan du kan hjælpe os med at forbedre organdonation i Danmark, så meld dig som frivillig eller send en mail til sekretariatet, så vender vi tilbage til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig…
Organdonation – ja tak!