MENU

Fonde & Legater

Fonde & legater

Organdonation – ja tak! er en privat patientforening. Vores arbejde er afhængigt af den støtte vi modtager fra privatpersoner, virksomheder – og ikke mindst fonde og legater, som gør det muligt for os, at afholde aktiviteter og tilbyde støttetilbud til glæde og gavn for de børn, unge og voksne, som rammes af alvorlig kronisk sygdom som følge af terminalt organsvigt, både på og udenfor hospitalerne.

Denne oversete patientgruppe og deres familier har brug for støtte og omsorg i en svær tid, hvor livet er sat på pause på ubestemt tid og for hvem fremtiden er uvis. Vi takker derfor alle fonde som støtter vores arbejde.

Hvad kan I støtte?

En fond eller et legat kan vælge at bidrage med en donation til et specifikt projekt eller en aktivitet eller bidrage til Organdonation- ja tak’s generelle arbejde inden for forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Kontakt os

Kontakt foreningens stifter og adm. direktør, Lasse Heidelbach, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan I kan støtte foreningens arbejde. Med jeres støtte kan vi sammen redde liv, ved at forbedre organdonation for os alle sammen i Danmark, og gøre en forskel for familier med terminalt organsvigt ved at give dem bedre livsvilkår.

Kontakt

Lasse Heidelbach
Ansvarlig for fundraising
Telefon: (+45) 30 14 14 14
E-mail: lasse@organdonation-ja-tak.dk

Hvem er vi?

•  Organisation
•  Protektor
•  Ambassadører

Organisatorisk

•  Vedtægter
•  Årsberetning & regnskab
•  Indsamlingsoversigt

TAK FOR STØTTEN

Organdonation – ja tak! er 100% afhængige af støtte fra fonde, legater og erhvervslivet. Vi takker alle fonde, der støtter foreningens arbejde og aktiviteter.