MENU

Netværksgrupper

Netværksgrupper for voksne og unge med organsvigt samt pårørende

Bliv medlem af Organdonation – ja tak’s netværksgrupper og kom med i et stærkt fællesskab, hvor du kan møde andre som lever med organsvigt eller som er transplanteret.

Transplanterede & pårørende

MÅLGRUPPE
Transplanterede, patienter med organsvigt og deres pårørende.

BESKRIVELSE
Lukket gruppe hvor transplanterede og deres pårørende samt familier med organsvigt kan stille spørgsmål, dele erfaringer og støtte hinanden.

FORMÅL
Formålet med gruppen er at skabe et trygt fællesskab og netværk for transplanterede og patienter med organsvigt, hvor de og deres pårørende kan hjælpe og støtte hinanden gennem svære sygdomsforløb med organsvigt, ved at dele deres erfaringer med andre ligesindede.

ADGANG
Adgang for alle medlemmer af patientforeningen Organdonation – ja tak! og deres nærmeste pårørende.

Fællesskab for unge med organsvigt & unge transplanterede

MÅLGRUPPE
Transplanterede unge, unge som står på ventelisten til et nyt organ og unge som lever med alvorlig kronisk sygdom, som følge af organsvigt – i alderen fra 15 – 30 år.

BESKRIVELSE
Lukket gruppe, hvor transplanterede unge, unge som står på ventelisten til et nyt organ og unge som lever med alvorlig kronisk sygdom støtter og hjælper hinanden. I spidsen for Organdonation – ja tak’s ungefællesskab, er foreningens ungekoordinatorer, som planlægger og inviterer til hyggelige, sjove og spændende arrangementer i hele landet.

FORMÅL
Formålet med gruppen er at skabe et trygt fællesskab og netværk for unge i Danmark, som kan hjælpe og støtte hinanden gennem svære sygdomsforløb med organsvigt, ved at dele deres erfaringer med andre ligesindede. Gruppens medlemmer tilbydes at deltage i online netværksgrupper og arrangementer, hvor de møder ligesindede.

ADGANG
Fri adgang for alle unge indenfor målgruppen.

Forældre til børn med organsvigt og transplanterede børn/unge

MÅLGRUPPE
Forældre til børn med organsvigt og transplanterede børn/unge.

BESKRIVELSE
Lukket gruppe, hvor forældre til børn med organsvigt og transplanterede børn/unge kan støtte hinanden og dele deres tanker, følelser og stille spørgsmål i en svær tid, hvror deres børn/unge er ramt af langvarig og livstruende sygdom som følge af organsvigt.

FORMÅL
Formålet med gruppen er at skabe et trygt fællesskab og frirum, forældre kan støtte hinanden, når familien er ramt at alvorlig kronisk sygdom. Her kan de lufte deres tanker og dele dem med andre ligesindede.

ADGANG
Adgang for alle forældre, som har tegnet medlemskab i patientforeningen Organdonation – ja tak!

Unge pårørende til forældre med organsvigt

MÅLGRUPPE
Børn og unge i alderen 16 – 26 år, hvis mor eller far er ramt af organsvigt, står på ventelisten til et nyt organ eller er transplanteret.

BESKRIVELSE
Lukket gruppe, hvor børn og unge kan støtte hinanden og dele deres tanker, følelser og stille spørgsmål, når deres forældre er ramt af alvorlig og livstruende sygdom som følge af organsvigt.

FORMÅL
Formålet med gruppen er at skabe et trygt fællesskab og frirum, hvor børn og unge kan støtte hinanden, når familien er ramt at alvorlig kronisk sygdom. Her kan de lufte deres tanker og dele dem med andre ligesindede.

ADGANG
Fri adgang for alle unge indenfor målgruppen.

Støt Organdonation - ja tak!

Sammen kan vi redde LIV ved at forbedre organdonation i Danmark og støtte familier, som rammes af alvorlig kronisk sygdom, som følge af organsvigt.

Bliv medlem

Støt os med dit medlemskab, så vi kan redde LIV, forbedre organdonation i Danmark og støtte familier med organsvigt.
BLIV MEDLEM
Danskerne vil have indført formodet samtykke

Det gør vi

Organdonation – ja tak! arbejder for at forbedre organdonation i Danmark og vilkårene for familier med organsvigt.
LÆS MERE

Start din egen indsamling

Opret din egen personlige indsamling til fordel for Organdonation – ja tak’s arbejde.
START INDSAMLING