MENU

Folkemødet 2019

Synes du vi skal indføre automatisk organdonation i Danmark?

Ja
Stemmefordeling
Nej
86%
14%
0 Stemmer afgivet

Følg med i vores LIVE meningsmåling fra Folkemødet 2019

Organdonation – ja tak! deltager i Folkemødet på Bornholm, hvor vi bl.a. foretager en LIVE meningsmåling, som du kan følge med i her på siden torsdag 14. juni fra kl. 13.00 – 16.30.

FM19: Se vores program og læs om vores events

Organdonation – ja tak! deltager for første gang på Folkemødet. Vi glæder os til at møde de danske politikere i øjenhøjde og tale med om, hvordan vi kan forbedre organdonation i Danmark. Vi glæder os også til at snakke med Folkemødets gæster om organdonation – og vigtigheden af at tage stilling og til at afholdes vores events og LIVE meningsmåling, hvor vi spøger Folkemødets gæster om de synes vi skal indføre automatisk organdonation i Danmark.

FAKTA: Automatisk organdonation redder liv

På vores hjemmeside har samlet en masse viden om automatisk organdonation , herunder omfattende og uafhængige meningsmålinger og de nyeste studier, som konkluderer, at automatisk organdonation redder liv. Du kan også møde danskerne på gaden, hvor et stort flertal er for automatisk organdonation – og så kan du møde de danske politikere og medlemmer fra Det Etiske Råd – og høre deres holdninger.