MENU

Unge Weekend

Unge Weekend 2022

Organdonation – ja tak! afholder, for første gang en weekend for unge, som lever med organsvigt, står på ventelisten til et nyt organ eller som er transplanteret. Her kan de unge møde ligesindede, danne netværk og få venskaber for livet. Skal du med så send os din ansøgning.

Hvem kan deltage?

Tilbuddet er gratis og tilbydes til unge mellem 16 og 26 år, som har et aktivt medlemskab i patientforeningen Organdonation – ja tak! eller hvis forældre har et aktivt medlemskab.

Er du/dine forældre ikke medlem, så tegn medlemskab, og støt foreningens arbejde og benyt jer af foreningens støttetilbud til patienter og familier med organsvigt.

Praktisk info

  Unge weekenden afholdes fra torsdag 25. august til søndag 28. august 2022.
     
  I skal selv sørge for transporten til og fra sommerhuset.
     
  Organdonation – ja tak! betaler for de to overnatninger og forplejningen fra torsdag til søndag.
     
  Det eneste I selv skal medbringe er sengelinned, håndkæde og godt humør.

 

Lokation

Unge Weekend 2022 afholdes i et luksus sommerhus i Nordjylland. Nærmere info om adressen sendes sammen med invitationen til Unge Weekenden.

Ansøg om at komme med på Unge Weekend 2022

Udfyld formularen herunder og indsend din ansøgning… Bemærk at pladserne i udgangspunktet tildeles efter først til mølle princippet, men vi ser også på behovet for støtte og netværk og fordeler pladserne herefter.

    Medlemskab

    Diagnose*

    "Jeg tilmelder mig hermed Organdonation - ja tak's Unge Weekend. Jeg eller min forældre/værge giver hermed samtykke til, at billeder der tages, efter aftale med patientforeningen Organdonation - ja tak, må anvendes ubegrænset af patientforeningen Organdonation - ja tak, som led i foreningens formålsbestemte aktiviteter (oplysning, forskning og patientstøtte), og i aktiviteter med samarbejdspartnere. Det gælder mht. varighed, sammenhæng, format, placering og medie, herunder på internet og sociale medier, hvor optagelserne kan blive delt blandt brugere. Der modtages ikke honorar herfor. Organdonation - ja tak! er ikke berettiget til at videresælge foto-, video-, og lydoptagelser. Jeg eller min forældre/værge er desuden indforstået med, at der gælder erstatningspligt ved skade på den af patientforeningen lånte ejendom og dertilhørende interiør."