MENU

Om os

Vision

Danmark skal være blandt de bedste lande i Europa, når det handler om organdonation. Ingen skal dø på venteliste!

Mission

Vi sætter fokus på organdonation, så vilkårene forbedres for de danskere som rammes af organsvigt.

Værdier

• Gennemsigtighed
• Troværdighed
• Engagement

OM ORGANDONATION - JA TAK

Hvert år står over 400 børn, unge og voksne på venteliste til et nyt organ og tusindvis af danskere lever hver dag med en kronisk livstruende sygdom som følge af organsvigt. De har brug for håb, støtte og omsorg – det samme har deres familier.

Der er ingen måde, hvor køber man viagra? fungerer på, for at beskytte mod impotens.

Organdonation – ja tak arbejder for at forbedre vilkårene og tilværelsen for disse danskere og deres familier. Vi oplyser danskerne om vigtigheden af organdonation og fremhæver denne oversete patientgruppe, som vi støtter vha. de donationer vi modtager. Målet er at redde liv og få dem og deres familier hurtigere tilbage til livet – som ofte er sat på pause i flere år.

Historie

10. juni 2015 stiftede Karen og Lasse Heidelbach Organdonation – ja tak. Det sker efter deres datter, Esther på 2 år, har overstået 10 kemobehandlinger mod en sjælden kræftsygdom i leveren, hvorefter hun bliver sat på venteliste til en ny lever. I den forbindelse sætter Esthers forældre sig ind i organdonation – og finder ud af, at ventetiden på et organ i Danmark er op til dobbelt så lang ift. mange andre lande vi normalt sammenligner os med.

Det blev startskuddet til Organdonation – ja tak!

Baggrund

Organdonation – ja tak er en almennyttig, uafhængig, upolitisk (NGO) og nonprofit (NPO) patientforening, som arbejder for at forbedre organdonation i Danmark.

Organdonation – ja tak er stiftet med en professionel bestyrelse, og har over 600 medlemmer. Patientforeningen drives af Karen og Lasse i deres fritid med hjælp fra frivillige. Alle er ulønnede og organisationens arbejde og indsats er derfor 100 % afhængig af donationer og sponsorater.

Organisatorisk

•  Vedtægter
•  Årsberetning & regnskab
•  Indsamlingsoversigt

Hvem er vi?

•  Organisation
•  Protektor
•  Ambassadører

TAK TIL VORES SPONSORER

Organdonation – ja tak! takker vores sponsorer for støtten og samarbejdet. Vi er 100% afhængige af at fonde og erhvervsliv støtter foreningens arbejde og aktiviteter.

Konica Minolta
Novagraf
Krogh Andersen
Apollo Rejser
Myrhøj
Badgeland
Jensens Bøfhus