MENU

Feriehus til familier med organsvigt

Feriehus til familier med organsvigt & transplanterede

Organdonation – ja tak! er i færd med at rejse midler til et feriehus, som skal udlånes til foreningens medlemmer. Feriehuset bliver et mentalt fristed for  børn, unge og voksne samt deres familier, der lever med langvarig og livstruende sygdom, som følge af organsvigt og svære transplantationsforløb.

MÅLSÆTNING 3 MIO KR.

Takket være en række flotte donationer, fra forskellige fonde, ser det lovende ud ift. at patientforeningen Organdonation –  ja tak! kan realisere drømmen om et nyt støttetilbud i 2024, hvor vi påtænker at købe et feriehus, som skal udlånes til foreningens medlemmer. For at komme helt i mål har vi brug for jeres støtte.

INDSAMLET I ALT

Støtte som projektet har opnået til dato.

0
kr.

Projektet mangler 230.000 kr. i støtte for at nå op på de 3 mio. kr. som skal til for at realisere projektet.

STØT PROJEKTET

Du kan både støtte projektet med en privat donation, hvor du støtter med dit bidrag eller du kan oprette din egen indsamling, under vores crowdfunding projekt eller I kan støtte projektet som fond eller virksomhed.

MobilePay

768 000

Spar Nord Bank

9280 -1940302354

Reg. nr. Kontonr.

CROWDFUNDING

For at komme i mål har vi oprettet en crowdfunding, som kan støttes af både private og virksomheder. Her kan doneres et enkelt bidrag, men det er også muligt at oprette sin egen indsamling, under crowdfunding projekt og derved hjælpe med at rejse flere midler til projektet.

STØT SOM FOND & VIRKSOMHED

I kan som fond og virksomhed støtte feriehus projektet ved at give en donation til vores crowdfunding eller I kan vælge at donere via en bankoverførsel. Det er også muligt at få til sendt en faktura med det ønskede beløb. Der opnås 26% i skattefradrag på alle donationer på op til 17.700 kr. i 2023.

 

Alle fonde og virksomheder, som støtter projektet, får deres navn/logo på en indrammet plakat, som hænges op i feriehuset og inviteres desuden med til indvielsen af feriehuset.

FAKTA OM FERIEHUSET

FORMÅL

Patientforeningen Organdonation – ja tak! ønsker at kunne tilbyde et rekreativt ophold til familier med organsvigt og til familier, som er ramt af svære transplantationsforløb.

Feriehuset kommer til at fungere som et fristed for disse familier, hvor de kan finde ro og få ladet de mentale batterier op ved at komme væk hjemmefra og væk fra hverdagen med sygdom.

UDLÅN

Feriehuset udlånes til alle foreningens medlemmer, som har et aktivt medlemskab. Det bliver muligt at låne feriehuset i en weekend eller en uge mod et mindre beløb.

Foreningen vi også bruge feriehuset til at afholde den årlige Unge Weekend og andre socialrekreative weekendophold for fx. forældre til børn med organsvigt og for voksne, som er  på venteliste til et nyt organ eller transplanteret.

SPECIFIKATIONER

Feriehuset vil få en central beliggenhed i Danmark, så flest mulig kan få glæde af huset. Feriehuset skal være forholdsvis nyt – dette for at sikre et godt indeklima, hvilket er særligt er vigtigt for patienter med lungesygdomme.

Feriehuset skal have 5-6 værelser for at give mulighed for, at man kan inviterer venner og familie med på ophold i feriehuset – og ikke mindst for at foreningen kan bruge huset til socialrekreative ophold.

DONATION VIA FAKTURA

Ønsker I som fond eller virksomhed at høre mere om projektet, så er I meget velkommen til at kontakte stifter & adm. direktør, Lasse Heidelbach, som også kan være behjælpelig med sende faktura til jer. Ønsker I at donere via faktura, så send en mail til Lasse og oplys jeres CVR-nummer samt det ønskede beløb.

Spar Nord Bank

9280 1940302354

Reg. nr. Kontonr.

Kontakt

Lasse Heidelbach
Ansvarlig for fundraising
Telefon: (+45) 30 14 14 14
E-mail: lasse@organdonation-ja-tak.dk

TAK FOR STØTTEN TIL

FONDE

TAK FOR STØTTEN TIL

VIRKSOMHEDER