MENU

Feriehus til familier med organsvigt

Feriehus til familier med organsvigt & transplanterede

Organdonation – ja tak! er i færd med at rejse midler til et feriehus, som skal udlånes til foreningens medlemmer. Feriehuset bliver et mentalt fristed for  børn, unge og voksne samt deres familier, der lever med langvarig og livstruende sygdom, som følge af organsvigt og svære transplantationsforløb.

MÅLSÆTNING 3 MIO KR.

Takket være en række flotte donationer, fra forskellige fonde, ser det lovende ud ift. at patientforeningen Organdonation –  ja tak! kan realisere drømmen om et nyt støttetilbud i 2023, hvor vi påtænker at købe et feriehus, som skal udlånes til foreningens medlemmer. For at komme helt i mål har vi brug for jeres støtte.

INDSAMLET I ALT

Støtte som projektet har opnået til dato.

0
kr.

Projektet mangler 500.000 kr. i støtte for at nå op på de 2.95 mio. kr. som skal til for at realisere projektet.

FAKTA OM FERIEHUSET

FORMÅL

Patientforeningen Organdonation – ja tak! ønsker at kunne tilbyde et rekreativt ophold til familier med organsvigt og til familier, som er ramt af svære transplantationsforløb.

Feriehuset kommer til at fungere som et fristed for disse familier, hvor de kan finde ro og få ladet de mentale batterier op ved at komme væk hjemmefra og væk fra hverdagen med sygdom.

UDLÅN

Feriehuset udlånes til alle foreningens medlemmer, som har et aktivt medlemskab. Det bliver muligt at låne feriehuset i en weekend eller en uge mod et mindre beløb.

Foreningen vi også bruge feriehuset til at afholde den årlige Unge Weekend og andre socialrekreative weekendophold for fx. forældre til børn med organsvigt og for voksne, som er  på venteliste til et nyt organ eller transplanteret.

SPECIFIKATIONER

Feriehuset vil få en central beliggenhed i Danmark, så flest mulig kan få glæde af huset. Feriehuset skal være forholdsvis nyt – dette for at sikre et godt indeklima, hvilket er særligt er vigtigt for patienter med lungesygdomme.

Feriehuset skal have 5-6 værelser for at give mulighed for, at man kan inviterer venner og familie med på ophold i feriehuset – og ikke mindst for at foreningen kan bruge huset til socialrekreative ophold.

STØT PROJEKTET - FERIE HUS TIL FAMILIER MED ORGANSVIGT

Er I som Fond eller virksomhed interesseret i at støtte projektet, så er I meget velkommen til at kontakte foreningens stifter og adm. direktør Lasse Heidelbach, som gerne fortæller mere om projektet eller sender jer flere oplysninger om projektet.

Kontakt

Lasse Heidelbach
Ansvarlig for fundraising
Telefon: (+45) 30 14 14 14
E-mail: lasse@organdonation-ja-tak.dk