MENU

Feriehus til familier med organsvigt & transplanterede

Feriehus til familier med organsvigt & transplanterede

Organdonation – ja tak’s feriehus udlånes til foreningens medlemmer, og fortrinsvis til familier, hvor et barn, en ung eller en forældre er ramt af organsvigt eller svære transplantationsforløb.

FAMILIEMEDLEMSKAB

For at kunne låne feriehuset skal du have et aktivt Familiemedlemskab i patientforeningen Organdonation – ja tak!

Bemærk, at familier hvor et barn, en ung eller voksen er ramt af organsvigt, har fortrinsret til at låne feriehuset.

PRATISK INFO OM FERIEHUSET

Inden du ansøger om at låne feriehuset er det vigtigt, at du har læst nedenstående information.

FORMÅL

Patientforeningen Organdonation – ja tak! tilbyder et rekreativt ophold til familier, hvor børn, unge eller voksne er ramt af organsvigt eller svære transplantationsforløb eller er transplanteret.

Vi ved at mange i vores patientgruppe har begrænsede muligheder for at rejse og tage på ferie – og vi er derfor glade for at kunne tilbyde familierne dette særlig fristed, hvor de kan finde ro og få ladet mentalt op ved at komme væk hjemmefra og væk fra hverdagen med sygdom, kontrol og indlæggelser på hospitalet.

FACILITETER

Feriehuset ligger ved Bønnerup Strand på Djursland og er opført i 2024. Huset har plads til 16 overnattende gæster fordelt på 7 soveværelser. Derudover har feriehuset et stort køkken/alrum og stue, et aktivitetsrum og to badeværelser, hvor det ene har brus og det andet har spa og sauna. Udenfor er der en stor hyggelig terrasse og en stor have med plads til boldspil og leg.

PRISER

Det koster 1.000 kr. for en weekend eller 2.800 kr. for en uge, at låne foreningens feriehuset. Det er muligt at søge om ophold i en forlænget weekend med ankomst fredag. For ekstra nætter betales 360 kr.

SÅDAN ANSØGER I

Vi åbner for ansøgninger til feriehuset to gange om året, hvor foreningens medlemmer kan book feriehuset.
• 1. MAR – 31. MAR
• 1. OKT – 31. OKT

I ansøger om at låne feriehuset ved at vælge dato og udfylde formularen nederst på siden.

Bemærk at grøn kalender ikke er en garanti for at feriehuset er ledigt. I ansøgningsperioden er kalenderen grøn for alle medlemmer og andre kan derfor ønske samme periode som jer.

Når ansøgningsperioden er slut, vender vi tilbage med svar på jeres booking.

Jeres booking er først bekræftet, når I har modtaget et betalingslink og har betalt for opholdet.

FORTRINSRET

Ønsker flere familier de samme uger i feriehuset, trækker vi lod. Familier med organsvigt eller transplanterede har fortrinsret til at låne feriehuset. Dette gælder også i ferieperioder og perioder ifm. helligdage.

PERIODE

Feriehuset kan bookes en weekend, en forlænget weekend eller en hel uge. Der er som udgangspunkt skiftedag på fredage, men der kan tages hensyn til helligdage.

Ved lån af huset i en uge, får I adgang til huset fredag eftermiddag, og det skal forlades igen fredag formiddag.

Ved lån af huset i en weekend, får I adgang  til feriehuset fredag eftermiddag, og det skal forlades igen søndag aften.

NÆRMESTE HOSPITAL

For patienter med behov for adgang til hospital/dialyse, så findes nærmeste hospital/dialyseklinik her:
Regionshospitalet Randers (54 km)
Aarhus Universitetshospital (64 km)

TRANSPORT

Kommer I fra Sjælland, så er den letteste vej til Djursland med færgen fra Sjællands Odde til enten Århus eller Ebeltoft. 8 måneder om året kan I seje fra Odden til Ebeltoft. Book færgebillet…

DET ER IKKE TILLADT

At udlåne feriehuset til anden side
At ryge i feriehuset
At medbringe husdyr* i feriehuset

SPØRGSMÅL

Har I spørgsmål til lån af feriehuset, så er I velkommen til at ringe til os på telefon 30 14 14 14.

Vi behandler vi først alle ansøgninger, når ansøgningsperioden i april/oktober er slut. Dvs. at du får svar i starten af april/november måned.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

* Det er ikke tilladt at medbringe husdyr i feriehuset, med undtagelse af små allergivenlige hunderacer. Dette er vigtigt at respektere, da indeklimaet er afgørende for gæster med nedsat lungefunktion eller som lever i isolation.

OBS: I sommeren 2024 udlånes feriehuset kommercielt fra og med uge 27 til og med uge 32. Dette for at foreningen kan sikre driften af feriehuset og for at vi kan tilbyde feriehuset billigt til foreningens medlemmer.

ANSØG OM AT LÅNE FERIEHUSET

For at låne Organdonation – ja tak’s feriehus, beder vi jer vælge en periode i kalenderen og udfylde formular herunder. Bemærk at grøn kalender ikke er en garanti for at feriehuset er ledigt. I ansøgningsperioden er kalenderen grøn for alle medlemmer og andre kan derfor ønske samme periode som jer.

Når ansøgningsperioden er slut, vender vi tilbage med svar på jeres booking.

Kalender er ved at loade...
-
Ledig
 
-
Reserveret
 
-
Afventer
·
 
-
Delvist reserveret

Periode: ...
Antal overnatninger: ...
Pris for booking i alt: DKK0

Oplys årstal for hvornår organsvigt/sygdommen ramte jeres familie og evt. årstal for transplantation samt hvad status er i dag. Er du medlem af foreningen uden at være ramt af organsvigt eller transplanteret, men fordi du ønsker at støtte vores arbejde, så skriv: "Jeg støtter den gode sag". Jeg bekræfter, at vi har et gyldigt Familiemedlemskab i patientforeningen Organdonation - ja tak!
BEMÆRK: For at kunne ansøge om at låne feriehuset skal jeres familie have tegnet et "Familiemedlemskab".

 Jeg bekræfter, at vi ikke ryger eller medbringer kæledyr i feriehuset. Dette er vigtigt at respektere, da et godt indeklima er vitalt ift. gæster med nedsat lungefunktion og gæster som lever i isolation. Det er dog tilladt at medbringe små allergivenlige hunderacer.

 Jeg er indforstået med at opholdet i feriehuset er på eget ansvar og at der gælder erstatningspligt ved skade på den af patientforeningen udlånte ejendom og dertilhørende in- og eksteriør. Jeg bekræfter endvidere, at vi låner feriehuset til familie-brug og at vi ikke udlåner feriehuset til anden side. Jeg er endvidere indforstået med at betaling for lån af feriehuset ikke refunderes, hvis vi aflyser mindre end 14 dage før den aftalte dato for udlån.

 Jeg giver hermed mit samtykke til behandling af de indtastede persondata, og har i den forbindelse gjort mig bekendt med og forstået Organdonation - ja tak's persondatapolitik. Jeg er indforstået med og accepterer, at oplysningerne vil blive brugt til sagsbehandling samt overblik over foreningens ydelser til familier med organsvigt/transplanterede, og til intern revision samt afrapportering overfor fonde.
Læs foreningens "persondatapolitik".

VI ÅBNER FOR ANSØGNINGER IGEN TIL OKTOBER

Vi åbner for ansøgninger til feriehuset to gange om året, fra 1. marts til 31. marts og fra 1. oktober til 31. oktober, hvor foreningens medlemmer kan ansøge om at låne Organdonation – ja tak’s feriehus.

 

Når vi åbner for tilmeldinger, sender vi et nyhedsbrev til foreningens medlemmer. Du er velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet og derved holde dig opdateret om foreningens støttetilbud.

TAK FOR STØTTEN TIL

FONDE

TAK FOR STØTTEN TIL

VIRKSOMHEDER