MENU

Vigtige møder om samarbejde og fundraising

Fredag havde Organdonation – ja tak! en række vigtige møder i København, som kommer til at få stor betydning for vores fremtidige arbejde og indflydelse.

Danske patienter

Vi startede ud med et møde hos Danske Patienter, hvor vi drøftede et fremtidigt samarbejde og mulighed for medlemskab. Vi havde et rigtig godt møde og aftalte, at vi søger om medlemskab snarest muligt. Herefter bliver det afgjort om vi kan optages i Danske Patienter på det kommende repræsentantskabsmøde i april 2020. Vi håber og tror på, at vi opnår medlemskab, da vi sammen med de øvrige organpatientforeninger vil kunne sætte endnu mere fokus på organdonation og sammen kan komme med forslag og råd til vores politikere og beslutningstager, som kommer vores fælles patientgruppe til gavn.

Møde om fundraising

Efterfølgende havde vi et spændende møde vedr. samarbejde om fundraising. Det tegner godt at lader til at vi nu får sat godt gang i vores Fundraising, så Organdonation – ja tak, hvilket er afgørende så vi kommer til at kunne støtte vores patientgruppe endnu mere i fremtiden.

Lægeforeningen

Sidst på eftermiddag havde vi et møde Lægeforeningen, hvor vi mødtes med formanden for Det Etiske Udvalg – Lise Møller og udvalgets sekretær Jeppe Berggreen Høj. På mødet fik vi talt om automatisk organdonation og principperne ved ”den bløde model” og havde en god snak om fup og fakta i debatten, hvor vi var enige om, at organdonationsdebatten politisk set trænger til flere nuancer og at behovet for mere oplysning på området er relevant.  

Vissa människor kan behöva läkemedlet för erektilproblem för att stanna på en högre nivå (se “Dosera din partner för att öka ditt blodtryck. “)
Hur används det?Kvinnor kan ta viagra på tabletter, piller eller kapslar.

Vi fik desuden nogle gode råd med på vejen ift. vores kommende møde i Landstingssalen, hvor Lægeforeningen også meget gerne ville deltage ifm. med den eksperthøring, som Organdonation – ja tak! står bag sammen med det Radikale Venstre. Her er formålet netop at få skabt et mere nuanceret billede på automatisk organdonation – og få forklaret vores folkevalgte politikere, at automatisk organdonation, på ingen måde kan have noget med tvang at gøre. Tvang og det at man ikke ønskede at gå imod individets personlige integritet har ellers hidtil været argumentet for, at et flertal af partierne ikke vil indføre automatisk organdonation i Danmark.