MENU

Organdonationsløbet 2022 blev en stor succes

Patientforeningen Organdonation – ja tak! takker alle der deltog i Organdonationsløbet 2022 for at I var med til at gøre løbet til en succes og dagen ganske særlig. For det var virkelig særligt at vide, at 300 løb sammen for at sætte fokus på organdonation og vigtigheden af at tage stilling til organdonation – i hele landet på organdonationsdagen. 

200 deltog i det fysiske løb i Fælledparken imens, over 100 deltog virtuelt i løbet hjemmefra egen adresse. I Fælledparken var det fantastisk at være vidne til, at både transplanterede og pårørende samt patienter på venteliste og deres pårørende deltog i løbet sammen med sundhedspersonale og familier som har sag “ja” til organdonation, på vegne af en afdød pårørende og derved har givet livet videre.

Det var en meget livsbekræftende og positiv dag med en helt særligt stemning – og derfor er der heller ingen tvivl om, at vi gentager Organdonationsløbet igen næste år.” – siger Lasse Heidelbach, som er stifter og adm. direktør i patientforeningen Organdonation – ja tak!

Se billeder fra Organdonationsløbet 2022

Du kan se billeder fra Organdonationsløbet på Facebook, hvor du finder fotografens billeder fra løbet eller du kan se deltagernes egne billeder på Instagram med #organdonationsløbet2022

Tak til vores frivillige

En stor tak skal også lyde til Organdonation – ja tak’s frivillige. Uden jeres hjælp var eventen ikke blevet en realitet. Kunne du tænke dig, at hjælpe os ifm. forberedelserne til og afviklingen af Organdonationsløbet 2023? Så meld dig som frivillig – og bliv en del af vores sje og hyggelige fællesskab og vær med til at gøre en forskel. 

Tak til alle sponsorer

Vi takker også alle sponsorerne som var med til at støtte løbet. Tak til CRAFT Sportswear, Dybdahl Erhvervstøj, Badgeland.dk, HF Christiansen og Avenue Cykler, Coolshop.dk og Apollo Rejser – og alle andre sponsorer som har støttet løbet med alt lige fra vand, frugt og proteinbarer til T-shirts, medaljer og præmier. 

Vi gentager succesen i 2023

Organdonationsløbet er kommet for at blive. Løbet bliver en fast årlig tilbagevendende begivehed, som vi muligvis flytter til en lidt varmere måned, således at der efter løbet også kan blive tid til at sidde og hygge sammen med venner og familier og netværke og hygge sammen med alle andre som deltager i løbet.

Du kan følge Organdonation – ja tak! her på Facebook eller Instagram… Så er du sikker på, at du får besked, så snart vi kender datoen og åbner op for tilmeldinger til Organdonationsløbet 2023.