Organdonation – ja tak! uddeler Heroes & Stars Legatet

Patientforeningen Organdonation – ja tak! uddeler Heroes & Stars Legatet. Legatet gives til familier, som er særlig hårdt ramt af organsvigt – og legatet vil i fremtiden blive uddelt hvert år. Du kan læse mere om legatet her på vores hjemmeside… hvor du også kan indstille en familier, ven eller pårørende, som du synes fortjener legatet.

KØB ARMBÅND & T-SHIRTS

Til at støtte op om legatet, og vores arbejde, har patientforeningen Organdonation – ja tak! lanceret en T-shirt og et støttearmbånd, som kan købes her på vores hjemmeside…

Armbåndene er produceret af friville og bl.a. elever på Vester Mariendal Skole i Aalborg, som skal have stor tak for at de ville hjælpe os med at lave armbånd og lancere legatet sammen med Aalborgs Borgmester Thomas Kastrup-Larsen, som også er ambassadør for patientforeningen.

Vi håber, at rigtig mange vil støtte os ved at købe T-shirten og armbåndet – og at de alle vil dele et billede af sig selv med T-shirten eller armbåndet på på de sociale medier, hvor man meget gerne må huske at tagge os med #heroesandstars og #organdonationjatak – siger Stifter & Sekretariatschef Karen Heidelbach, som også selv sidder og laver en del af armbådene.