MENU

Velkommen til vores nye ambassadør Neel Rønholt!

Det er med ære, stolthed og den største glæde, at vi kan præsentere Organdonation – ja tak’s nye ambassadør Neel Rønholt!

Den kendte danske skuespillerinde, som bl.a. er kendt fra filmene ”Min søsters børn”, TV serien ”Badehotellet” og den succesfulde danske drama serie ”Mercur”, har sagt ja til, at påtage sig rollen som ambassadør for Organdonation – ja tak!

Neel Rønholt og medstifter Karen Heidelbach fra Organdonation – ja tak mødtes tidligere på måneden, til en snak om vores nye samarbejde og om vores 8 hjertesager – og hvordan vi sammen kan sætte mere fokus på organdonation i Danmark.

Det blev til en lang samtale – og her fortalte hun om sit forhold og holdning til organdonation, og om hvorfor hun har påtaget sig den vigtige rolle som ambassadør for Organdonation – ja tak.

Med Neel Rønholt ved vores side er vi overbeviste om, at vi sammen kan løfte Organdonation – ja tak’s arbejde til nye højder – og at hun med hendes personlige og kærlige initiativ kan støtte og berige os med mange nye tiltag. Neel håber, at hun med sin nye rolle kan være med til at forbedre organdonation i Danmark samt vilkårene for de over 450 børn, unge og voksne, som venter på et nyt organ lige nu, og tilværelsen for de 1.000 vis af danske familier, som er ramt af organsvigt og alvorlig kronisk sygdom, som følge af organsvigt?

Målet er ved fælles hjælp at redde liv, nedbringe ventetiden på et nyt organ – og at vi sammen kan gøre en forskel og forbedre vilkårene og tilværelsen for de familier, der er berørte af organsvigt lige nu, og for dem som bliver det i fremtiden.

Læs om Neel Rønholt – og hvorfor hun har sagt ja til at blive Organdonation – ja taks nye ambassadør…