MENU

Læs om Mai-Britts hjertesag i Hendes verden

Køb ugebladet “Hendes verden” i denne uge (46) og mød patientforeningen Organdonation – ja tak’s ambassadør Mai-Britt Wingsø, der fortæller om hvorfor organdonation er blevet hendes hjertesag og hvorfor Organdonation ja tak’s arbejde er vigtigt for hende og for os alle sammen. Læs den personlige artikel, hvor Mai-Britt fortæller hendes egen stærke og personlige historie om, hvordan hendes familie blev ramt af organsvigt og fik organdonation tæt ind på livet.

Har du lyst til at støtte Mai-Brits hjertesag og hjælpe familier, som rammes af organsvigt og som ofte lever i årevis med alvorlig kronisk sygdom, så køb Organdonation – ja tak’s Heroes & Stars støttearmbånd her i vores webshop – og være med til at sætte fokus på organdonation og gøre en forskel for de mennesker, der venter på den smukkeste gave.

❤️
KØB STØTTEARMBÅND & T-SHIRT
Når du køber Organdonation – ja tak’ s Heroes & Stars støttearmbånd eller T-shirt, så du med til at sætte fokus på organdonation i Danmark – og gøre en forskel for de 451 danskere som venter på et nyt organ og for de familier som rammes af organsvigt. 

🛒 1 armbånd 69 kr.
🛒 2 armbånd 119 kr.
👕 T-shirt 225 kr.

Se støttearbånd & T-shirt her i vores webshop… 

Foto: Jacqueline Fluri