MENU

Familiecamp en stor succes

Organdonation – ja tak’s første familiecamp var så stor en succes, at familierne ikke ville hjem igen. Vi takker alle 12 familier for en fantastisk og superhyggelig Familiecamp 2021!!! Her havde familierne både tid til at slappe af og tid til at deltage i fællesskabet og i de mange aktiviteter, hvor der undervejs opstod nye venskaber og blev skabt minder for livet.

Det er vores første Familiecamp og vi er meget stolte af, at vi som patientforening nu har så mange støttetilbud til familier med organsvigt. Det er historisk, at vi for første gang samler familier med børn og unge, der er transplanteret eller som lever med organsvigt. Det har været en sand fornøjelse, at se familierne hive stikket, mødes og hygge sig og netværke med ligesindede.” – siger Lasse Heidelbach, som er stifter og adm. direktør i patientforeningen Organdonation – ja tak!

Endnu en gang 1.000 tak for en helt igennem fantastisk stemning og et stærkt fællesskab på Familiecampen til alle 12 familier. Det var en fornøjelse, at lære jer at kende.

TAK FOR STØTTEN

Takket være en flot donation fra Heinrich og Laurine Jessens Fond, kunne patientforeningen Organdonation – ja tak! afholde foreningens første familiecamp for familier med børn og unge med organsvigt. 

FÅ STØTTE

Patientforeningen Organdonation – ja tak! arbejder for at forbedre organdonation i 🇩🇰 Danmark. Vi støtter patienter og deres familie, når de rammes af alvorlig kronisk sygdom, som følge af organsvigt. Læs mere om foreningens støttetilbud her på vores hjemmeside.

STØT OS

Vil du hjælpe Organdonation – ja tak! med at redde LIV og forbedre organdonation i Danmark? Så se herunder hvordan du kan støtte patientforeningens arbejde.

TEGN MEDLEMSKAB

Støt os ved at tegne medlemskab her på vores hjemmeside…

Jo flere medlemmer vi er – jo større forskel kan vi gøre som patientforening.

GIV ET BIDRAG

Støt med 200 kr. via MobilePay til nummer 65 900 – så er du med til at sikre, at vi kan hjælpe børn, unge og voksne med organsvigt.

På forhånd tak for din støtte….
Organdonation – ja tak!