MENU

Biografpremierer – Hjertets vej

22. juni 2017 får den franske anmelderroste film “Hjertets vej” præmiere i udvalgte biografer i Danmark. Organdonation – ja tak har været til snigpræmierer på filmen, som både er fantastisk fortalt og flot instrueret – og som i den grad giver stof til eftertanke i et land som Danmark, hvor 85% af befolkningen tilkendegiver, at de går ind for organdonation, men hvor kun 21% har taget stilling til organdonation.

Kort om filmen

I filmen møder vi 2 hovedpersoner. Den ene er surferen Simon, som i starten af filmen kommer ud for en fatal ulykke, hvorefter han ligges i kunstigt koma – og den anden hovedperson er Claire, der er mor til to, og klar til at modtage det hjerte, der kan give hende livet tilbage. “Hjertets vej” er en hård og smuk fortælling om både håb og tragedie. Filmen skildrer begge sider af organdonation, set fra donor og modtagers side, og den rejser de mange spørgsmål og etiske overvejelser, som familier står overfor, når organsvigt og organdonation pludseligt dukker op i deres hverdag, hvor man er tvunget til at træffe beslutninger og forholde sig til livets helt store spørgsmål. Læs mere om filmen…

Tegn medlemskab og VIND

Støt Organdonation – ja tak med dit medlemskab frem til og med 15. juni 2017 og deltag i konkurrencen om 2 billetter til “Hjertets vej”. Vi sætter 5×2 billetter på højkant og trækker lod blandt alle, som tegner medlemskab. Vinderen får direkte besked og offentliggøres desuden her på hjemmesiden og på vores Facebook side.

De heldige vindere er:
• Sanne Späth – Horsens
• Kristian Olsen – København
• Marlene Clayton – Hundested
• Kitt Fritz Nielsen – Lystrup
• Karin Andersen – Slagelse

Stort TILLYKKE til jer alle 5 og mange tak for jeres medlemskab og støtte! Vi sender billetterne med A – post på mandag, så I har dem senest på tirsdag 20. juni 2017. Endnu en gang TILLYKKE til de 5 vindere – og tak til alle jer, som deltog i konkurrencen og tegnede medlemskab!!!

Konkurrence for medlemmer

Er du allerede medlem af Organdonation – ja tak, så kan du deltage i lodtrækningen om 2 billetter til “Hjertets vej” inkl. bogen “Hjertet”, som filmen er baseret på.  Vi sætter 5×2 billetter på højkant og alle 5 vindere får desunden ét eksemplar af bogen.

For at deltage i lodtrækningen skal du blot sende en mail til Organdonation – ja tak’s sekretariat, med emnet “Hjertets vej”. For at lette vores arbejde, må du gerne skrive dit navn og adresse i mailen.

Konkurrencen løber frem til og med 17. juni 2017. Vinderen får direkte besked og offentliggøres desuden her på hjemmesiden.

De heldige vindere er:
• Jens Peder Toft – Harboøre
• Lise Vinberg Hansen – Køge
• Karin Rønnau Mogensen – Vestbjerg
• Louise Marie Friis – Agedrup
• Susanne Møller Poulsen – Thyborøn

Stort TILLYKKE… Vi sender 2 biografbilletter til filmen “Hjertets vej” samt et eksemplar af bogen “Hjertet” med A-post til jer alle 5 på mandag, så I har billetterne og bogen senest på tirsdag 20. juni 2017. Rigtig god læselyst og god tur i biografen til jer alle!

De bedste hilsner
Organdonation – ja tak!

Filmen går i udvalgte biografer

Her kan du se de udvalgte biografer, hvor du kan se “Hjertets vej”.

Storkøbenhavn
– Grand Teatret København
– Valby Kino,
– Gentofte Kino
– Ishøj Bio 1-2-3

Sjælland og øerne
– Parkteatret Frederikssund
– Værløse Bio
– Bio 1 & 2 Korsør
– Cafe Slotsbio Hillerød

Jylland
Nordisk Film Biografer Trøjborg (Århus)
Øst for Paradis (Århus)
Biffen, Nordkraft (Aalborg)
Nicolai Biograf & Café (Kolding)

Fyn
– Cafe Biografen (Odense)

Bestil billetter på Kino.dk

Vinder du ikke billetter i vores konkurrence, så kan du bestille billetter til filmen her på Kino.dk.

 

De bedste hilsner!
Organdonation – ja tak