MENU

På gaden med Borgerforslaget

LANDSDÆKKENDE EVENT

Lørdag 16. juni 2018 går Organdonation – ja tak! på gaden sammen med vores frivillige og sætter fokus på organdonation i Danmark og vores borgerforslag: “Automatisk organdonor fra man fylder 18 år”. Du kan støtte og læse mere om borgerforslaget her…

Vi glæder os til at møde dig på gaden til en snak om organdonation og formodet samtykke, hvor du bl.a. kan skrive under og støtte borgerforslaget og høre mere om, hvordan du bliver organdonor og hvorfor det er så vigtigt, at vi tager stilling til organdonation.

Vi glæder os til at se dig… 
Organdonation – ja tak!

Mød os i disse danske byer

På kortet kan du se, hvilke byer vi går på gaden i lørdag 16. juni 2018, fra kl. 10.00-14.00.

VIND REJSEGAVEKORT

Deltage i vores konkurrence om et rejsegavekort fra Apollo Rejser til en værdi af 10.000 kr. Det eneste du skal gøre er at støtte Organdonation – ja tak ved at tegne medlemskab her på vores hjemmeside inden 30. juni 2018.

Med dit medlemskab støtter du patientforeningen Organdonation – ja tak​’s arbejde for at forbedre organdonation i DANMARK og vilkårene for de 1.000 vis af danske børn, unge og voksne som er ramt af organsvigt. De har brug for håb, støtte og omsorg – det samme har deres familier.

Konkurrencen slutter 30. juni 2018, hvor vi trækker lod blandt Organdonation – ja tak’s medlemmer. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på hjemmesiden samt på Organdonation – ja tak’s Facebook side. 🙂

Se konkurrencen på Facebook…

LANDSDÆKKENDE EVENT

Lørdag 14. oktober afholdes der Organdonationsdag for anden gang i Danmark – og Organdonation – ja tak! skal naturligvis på gaden igen i år. Sidste år stod vi i 21 danske byer med hjælp fra 80 frivillige og satte fokus på organdonation. I år gentager vi successen, hvor vi står i 28 byer med hjælp fra over 120 frivillige.

Vi glæder os til at møde dig på gaden til en snak om organdonation, hvor du bl.a. kan støtte os ved at tegne medlemskab samt støtte vores underskriftindsamling for formodet samtykke. Derudover sætter vi ekstra fokus på organdonation i Danmark i hele denne uge (uge 41) samt på Organdonations – ja tak’s arbejde og hjertesager.

LANDSDÆKKENDE EVENT

Lørdag 14. oktober afholdes der Organdonationsdag for anden gang i Danmark – og Organdonation – ja tak! skal naturligvis på gaden igen i år. Sidste år stod vi i 21 danske byer med hjælp fra 80 frivillige og satte fokus på organdonation.

Vi glæder os til at gentage successen og møde dig på gaden til en snak om organdonation, hvor du bl.a. kan støtte os ved at tegne medlemskab samt støtte vores underskriftindsamling for formodet samtykke. Derduover sætter vi ekstra fokus på organdonation i Danmark i hele denne uge samt på Organdonations – ja tak’s arbejde og hjertesager.

Her kan du møde os

På kortet kan du se, hvor Organdonation – ja tak! er på gaden lørdag 14. oktober 2017 fra kl. 10.00 – 14.00. Vi glæder os til at se dig…

Skal din by med på kortet?

Har du lyst til at hjælpe os på gaden på organdonationsdagen? Så klik på linket her og meld dig som frivillig, så kontakter vi dig hurtigst muligt.