MENU

Bliv frivillig på NorthSide og støt Organdonation – ja tak!

Efter en stor succes med frivilligindsatsen ved “Lukas Graham – In the Round” i sommeren 2022, søger Organdonation – ja tak! nu frivillige, som vil hjælpe på NorthSide Festival 2023.

Som frivillig arbejder du 1 dag på NorthSide Festival og støtter dermed Organdonation – ja tak, og får som tak for hjælpen en GRATIS Partoutbillet til festivalen til en værdi à 2.395 kr. samt drikkevarer til ½ pris alle 3 dage.

TID & STED

Festivallen finder sted i Eskelunden ved Århus, hvor du arbejder én af følgende dage…
• Torsdag 1. juni, kl. 10 – 20
• Fredag 2. juni, kl. 12 – 20
• Lørdag 3. juni, kl. 12 – 20

Du er naturligvis meget velkommen til at arbejde flere dage, hvis du har lyst til det. 

MELD DIG SOM FRIVILLIG

Har du lyst til at få en fed oplevelse og samtidig støtte en god sag, og indgå i et sjovt og stærkt samarbejde med andre frivillige, så meld dig som frivillig…

     
  Når du udfylder formularen, så HUSK at afkrydse, at du ønsker at hjælpe med “Festival“, og skrive gerne i kommentarfeltet, nederst i formularen, hvilken dag/hvilke dage du kan hjælpe.  
     

 

Den frivillige arbejdsindsats veksles til en flot donation, som går til Organdonation – ja tak‘s arbejde.

DET GØR VI

Patientforeningen arbejder for at sætte fokus på og forbedre organdonation i Danmark og støtter patienter og familier, der rammes af langvarig og livstruende sygdom, som følge af organsvigt.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til det frivillige arbejde, så kontakt frivillig koordinator i Facebook gruppen: “Frivillig i Organdonation – ja tak!“, hvor yderligere information og koordinering løbende vil tilgå.  

Vi vil glæder os til at modtage din tilmelding…

De bedste hilsner 
Organdonation – ja tak!