MENU

NorthSide

Bliv frivillig på NorthSide & STØT Organdonation - ja tak's arbejde!

Hvert år stiller Organdonation – ja tak! med  et hold frivillige på NorthSide. Sammen rejser vi et beløb til patientforeningens arbejde – og som tak for hjælpen får alle frivillige partout armbånd, som giver fri adgang til festivalen.

NORTHSIDE 2024

Eskelunden  |  Aarhus  |  6.- 8. juni 2024

2024/06/06 09:00:00

Bliv frivillig på NorthSide

Læs den praktiske information og udfyldt formularen herunder, og glæd dig til nogle fantastiske dage på NorthSide med fællesskab, sommer og god musik.

Vi har alle de frivillige vi skal bruge til NorthSide

Har du lyst til at hjælpe til som frivillig på Tinderbox, så har vi stadig brug for flere frivillige i Odense fra 27. – 29. juni 2024.

PRAKTISK INFORMATION

Hvert år stiller Organdonation – ja tak! med et hold frivillige på NorthSide, som arbejder i den gode sags tjeneste og i fællesskab rejser et beløb til patientforeningens arbejde. 

PARTOUT ARMBÅND
Som tak for hjælpen får alle vores frivillige partout armbånd til NorthSide. Armbåndet har en værdi à 2.495 kr. og giver adgangen til festivalen alle 3 dage og mulighed for at købe drikkevarer til halv pris. 

ALDER
Du skal være fyldt 18 år for at kunne melde dig som frivillig. 

ARBEJDET
Arbejdsopgaven på NorthSide 2024 bliver morgensweep – dvs. at gøre pladsen ren. tømme skraldespande, tørre borde af og lignende arbejde.

VAGTER
Alle frivillige skal tage minimum to vagter:
– Fredag 7. juni – kl. 07.00 – 13.00
– Lørdag 8. juni – kl. 07.00 – 13.00
– Søndag 9. juni – kl. 08.00 – 14.00

HVORNÅR ER JEG TILMELDT?
Når du har udfyldt formularen og tilmeldt dig som frivillig, så modtager du en mail med yderligere information. Her vil du bl.a. få information om, at du først er tilmeldt som frivillig, når du har oprettet dig i “Ruby”, som er NorthSides frivillig portal.  

DEPOSITUM
Alle frivillige betaler et depositum er på 300 kr. ifm. oprettelse i “Ruby”. Du får dit depositum tilbage, når du har taget dine vagter som aftalt. Dukker du ikke op til alle dine vagter, mister du dit depositum.

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til frivillig-indsatsen på NorthSide, så er du velkommen til at kontakte frivillig koordinator.

IMG_6196-350x350-CIRCLE

Joan Kæmsgaard Villadsen

Frivillig Koordinator | Telefon 22 39 10 85

PÅ FORHÅND TAK FOR HJÆLPEN
Vi glæder os til at modtage din tilmelding og takker for, at du vil hjælpe os på NorthSide 2024.

De bedste hilsner
Organdonation – ja tak!


    Oplys hvilken størrelse du bruger i jakke/t-shirt.


    Du skal tage minimum 2 vagter - dvs. du skal arbejde minimum 2 dage.


    Her kan du skrive supplerende oplysninger. Ønsker du fx. at komme på vagt med nogen du kender, så skriv deres navne her. Vi vil gøre hvad vi kan for, at I kommer på vagt sammen, men kan ikke garantere at det kan lade sig gøre.