MENU

Udflugt til Fårup Sommerland

BEMÆRK: Datoen for Familiecamp tilgår hurtigst muligt – men du kan allerede nu tilmelde jeres familie ganske uforpligtende.

Kom gratis med i Fårup Sommerland

Organdonation – ja tak! inviterer familier med børn og unge, som lever med organsvigt eller som er transplanteret, med på en gratis udflugt til Fårup Sommerland.

 

“En forårseftermiddag i skoven” giver familierne en pause fra hverdagen med sygdom og bekymring. Her får de glade minder, møder ligesindede og danne netværk.

Skal jeres familier med, så send os en ansøgning.

Hvem kan deltage?

I samarbejd med Fårup Sommerland inviterer Organdonation – ja tak! familier med børn og unge, som lever med organsvigt eller som er transplanterede, med på en sjov og hyggelig eftermiddag og aften i Fårup Sommerland torsdag 7. april 2022, fra kl. 15.00 – 20.00.

Entreen er gratis og billetterne vil I første omgang blive tilbudt til familier, som har et aktivt medlemskab i patientforeningen Organdonation – ja tak!

Er jeres familie ikke medlem, så tegn medlemskab og støt Organdonation – ja tak’s arbejde, og benyt jer af foreningens støttetilbud til patienter og familier med organsvigt.

Om dagen

Fårup Sommerland byder velkommen til “En forårseftermiddag i skoven”. Denne dag er parken kun åbent for familier med børn og unge, som har en udfordret og svær hverdag, og dagen fungere samtidig som en træningsdag for nye Fårupansatte.

Lokation

En forårseftermiddag i skoven finder sted i Fårup Sommerland, i Nordjylland

Praktisk info

  Billetterne er gratis og tilbydes først til Organdonations – ja tak’s medlemmer.
     
  Billetterne sender vi til jer sammen med mere praktisk info.
     
  I skal selv sørge for transporten til og fra Fårup Sommerland.
     
  Organdonation – ja tak! er vært og byder på eftermiddagskaffe og lidt godt til ganen.
     
  I står selv for overnatning som er for egen regning.
     
  Sidste frist for tilmelding er 31. marts 2022.

 

Overnatning

Det vil være muligt at overnatte på det 4-stjernede Hotel Fårup fra torsdag den 7. april – fredag den 8. april til specialpris.

En overnatning koster:

  850kr. Standard familieværelse inkl. morgenmad for op til 4 personer
     
  1.050kr. Familieværelse med udsigt inkl. morgenmad for op til 4 personer
     

Begge værelsestyper har plads op til 5 personer. (Opredning for 5. person vil koste 250kr. pr. person/nat).

Overnatning bestilles direkte på Hotel Fårup efter først til mølle-princippet på tlf.: 96 73 92 07. Der vil også være mulighed for at booke værelser for op til 6 personer, ring og hør nærmere.

Ansøg om at komme med på udflugten til Fårup Sommerland

Udfyld formularen herunder og indsend din families ansøgning…


    Angiv om I ønsker at invitere bedsteforældre med på udflugten til Fårup Sommerland. Har vi billetter til overs, så fordeler vi dem, så bedsteforældre kan komme med.

    Beskrivelse*

    VIGTIG: Oplys alder og navn på alle børn og unge som deltager.

    "Jeg bekræfter at min familie og jeg ønsker at deltage i udflugten med patientforeningen Organdonation - ja tak! torsdag 7. april 2022. Ved deltagelse i udflugten giver jeg samtykke til, at de billeder der tages på dagen, af mig og min familie, af patientforeningen Organdonation - ja tak! må anvendes ubegrænset af patientforeningen, som led i foreningens formålsbestemte aktiviteter (oplysning, forskning og patientstøtte), og i aktiviteter med samarbejdspartnere. Det gælder mht. varighed, sammenhæng, format, placering og medie, herunder på internet og sociale medier, hvor optagelserne kan blive delt blandt brugere. Der modtages ikke honorar herfor. Organdonation - ja tak! er ikke berettiget til at videresælge foto-, video-, og lydoptagelser. Min familie og jeg er desuden indforstået med, at al ophold i Fårup Sommerland er på eget ansvar og forsvarligt ift. barnets sygdomsforløb."