MENU

Organdonationsløbet

ORGANDONATIONSLØBET 2024

Kom og vær med til Organdonationsløbet 2024 – sammen går og løber vi for at sætte fokus på organdonation, så flere danskere tager stilling til organdonation.

TID & STED

Sammen løber vi virtuelt i hele DANMARK og i Fælledparken, København, Lørdag 10. august 2024, kl. 10.00.

2024/08/10 10:00:00
SIDSTE FRIST FOR TILMELDING

SØNDAG 14. JULI 2024

OM ORGANDONATIONSLØBET

Organdonationsløbet er et motionsløb for alle som vil gå eller løbe for at sætte fokus på organdonation. Løbet arrangeres af patientforeningen Organdonation – ja tak! Udover at skabe opmærksomhed på organdonation – og få flere til at tage stilling, så er formålet med løbet, at skabe fællesskab og sammenhold for patienter med organsvigt og transplanterede samt deres pårørende.

 

Vi glæder os til en hyggelig formiddag med gang og løb, sammen dig og hele Danmark virtuelt, og til at løbe sammen fysisk med en masse motionsglade mennesker og familier i Fælledparken i København, hvor der efter løbet vil være tid til fællesskab og hygge.

PRAKTISK INFORMATION

Hvem kan deltage?

Organdonationsløbet er et motionsløb for alle som vil gå eller løbe for at sætte fokus på organdonation – og hvor alle kan være med – uanset alder og kondital – og uanset om du er rask, lever med organsvigt eller er transplanteret. Det er nemlig tilladt gå eller løbe distancerne på One mile (1,6 km) og 5 km.

 

Fællesskabet og den god oplevelse er med andre ord vigtigere end hvem der kommer først og hurtigst i mål – og barnevogne, trækvogne og ladcykler er velkommen til at trille med bagerst i feltet, med de deltagere ombord, som ikke kan holde til at gå eller løbe.

Tid til fællesskab

Efter løbet er der tid til fællesspisning og hygge. Vi opstiller et stor telt med borde og bænke, hoppeborg og det vil være muligt at købe mad og drikke til fornuftige priser. Du kan læse mere om den lækre sommermad og drikkevarer længer nede på siden.

Hvor mødes vi?

Vi mødes midt i Fælledparken, lørdag 10. august 2024, kl. 10.00 ved Organdonation – ja tak’s røde startportal. Se startområdet på kortet med distancerne.

 

Klokken 11.00 lyder den fælles nedtællingen til Organdonationsløbet – og herefter går eller løber man afsted i det tempo som man finder passende.

Program

 

Kl. 10.00 Udlevering af løbs T-shirt
Kl. 10.45 Velkomst & Opvarmning*
Kl. 11.00 Løbsstart*
Kl. 12.00 Frokost & Fællesskab
Kl. 13.00 Lodtrækning om præmier*
Kl. 14.00 LIVE TALK med gæster
Kl. 15.00 Overraskelse
Kl. 16.00 Tak for i dag og på gensyn

 

* Disse indslag kan ses LIVE på Organdonation – ja tak’s Facebook side. Deltage du virtuelt, kan du på den måde deltage i Opvarmningen, Løbsstart og Lodtrækning om præmier.

Tilmeld dig løbet

Du tilmelder dig løbet på www.sportstiming.dk.

 

PRIS PER DELTAGER 
Det koster 300 kr. for voksne og 250 kr. for børn at deltage i Organdonationsløbet samt et håndteringsgebyr på 17 kr. pr. deltager. Udover den lækre løbe T-shirt fra Craft Sportswear får du også en flot medalje, når du passerer målstregen. Børn under 15 år kan deltage gratis i løbet – og behøver ikke at være iført en “Organdonationsløbet 2024” løbe T-shirt, når de deltager i løbet.

 

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING
Søndag 14. juli 2024 er sidste frist for tilmelding.

 

BETINGELSER
Når du tilmelder dig på Sportstimings hjemmeside, så accepterer du Organdonationsløbets deltagerbetingelser.

LØB MED I HELE DANMARK

Du kan også deltage i Organdonationsløbet virtuelt og være med uanset hvor du bor i Danmark. Her går eller løber du fra din egen adresse – og bestemmer selv din rute og tidspunkt på dagen.

 

Du er meget velkommen til at gå eller løbe sammen med din familie, venner eller dine kolleger og derved dyrke fællesskabet og i hyggeligt samvær støtte op om den gode sag.

 

Når du tilmelder dig løbet og bestiller din løbe T-shirt, så skal du vælge: “Jeg løber virtuelt“. Så sender vi startnummer, T-shirt og medalje hjem til din adresse ca. 5 dage før løbet afholdes.

T-shirt & Medalje

Har du tilmeldt dig Organdonationsløbet får du på løbsdagen udleveret din løbe T-shirt fra Craft Sportswear i boden ved startområdet – og når du passerer målstregen får du en flot medalje i metal, med “Organdonationsløbet 2024” og Organdonation – ja tak’s logo på samt påskriften “Ta’ stilling – sammen kan vi redde liv!”

Hvem står bag?

Organdonationsløbet arrangeres af patientforeningen Organdonation – ja tak! med hjælp fra foreningens frivillige. Vil du hjælpe og ved at stable løbet på benene, så meld dig som frivillig…

 

Har du spørgsmål til løbet, så er du velkommen til at kontakte Organdonation – ja tak! på telefon 30 14 14 14.

TAK TIL ALLE SPONSORER

DISTANCER

Herunder kan du se distancerne, 1 MILE og 5 KM, som du kan vælge mellem til Organdonationsløbet. Du bestemmer selv, hvilken distance du vil gå eller løbe.

VIND FLOTTE PRÆMIER

Det vil igen i år være muligt at vinde flotte præmier. Når alle er kommet i mål i Fælledparken trækker vi lod, blandt alle løbets deltagere.

Udtrækkes en deltager som løber virtuelt, så eftersendes præmien.
Det vil være muligt at følge lodtrækningen kl. 13.00 på Organdonation – ja tak’s Facebook side, hvor vi sender lodtrækningen LIVE.

VIND FLOTTE PRÆMIER

Når alle er kommet i mål i Fælledparken trækker vi lod, blandt løbets deltagere, om de flotte præmier fra Apollo Rejser og Coolshop.dk. Udtrækkes en deltager som løber virtuelt, så eftersendes præmien.

VIND en kvalitetscykel fra AVENUE
Broadway Spirit – farve: uspecificeret.
Værdi 9.999 kr.

Rejsegavekort
fra Bravo Tours
Værdi 1.000 kr.

BEMÆRK: Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller til andre produkter.

Udtrækkes en deltager som løber virtuelt, så eftersendes præmien.
Det vil være muligt at følge lodtrækningen på Organdonation – ja tak’s Facebook side, hvor vi sender LIVE fra lodtrækningen.

TILMELDING

Du tilmelder dig Organdonationsløbet 2024 på Sportstiming.dk.

CRAFT SPORTS TEE

JUNIOR | HERRE

Pris: 250 kr. | 300 kr.

CRAFT SPORTS TEE

DAME

Pris: 300 kr.

DEL QR KODEN & FÅ FLERE TIL AT TAGE STILLING

Tag et billede af QR-koden på din løbe T-shirt eller på dit startnummer og del billedet på Facebook eller Instagram. Skriv i opslaget, at man kan scanne QR koden og derved gå direkte til Donorregistret og “Ta’ stilling” til organdonation.

SÅDAN SCANNES QR KODEN

Du finder QR koden på løbe T-shirtens ærme. QR koden scannes med kameraet på en smartphone, hvorefter den vil spørge om man vil gå til Donorregistret ved at klikke på linket www.redliv.nu.

DEL QR KODEN

Du finder også QR koden på dit startnummer, sammen med de hashtags, som du meget gerne må bruge, når du poster dit opslag fra løbet, hvori du opfordrer alle i dit netværk til at dele QR koden samt scanne den og tage stilling.

OPVARMNING

Hvem skal stå for opvarmningen? Det skal Christinna Pedersen & Kamilla Rytter Juhl, som mange rigtig nok gættede på i vores konkurrence.

 

TAK TIL CHRISTINNA & KAMILLA

Vi er meget glade for, at vores ambassadør Christinna, og hendes hustru Kamilla, vil stå for opvarmningen, hvor der helt sikkert kommer nogle glade “dance moves” indover – og for at han vil sætte Organdonationsløbet 2024 i gang.

SOMMERMAD

Efter løbet er slut i Fælledparken, vil det være muligt at købe lækker sommermad fra Claudias Catering.

SNACKS  
Snackbox m. frugt 20 kr.
Snackbox m. grøntsagsstave 20 kr.
1 x  Pølsehorn 20 kr.
2 x Pølsehorn 35 kr.

 

FROKOST  
Frikadeller (Gris, Kylling, Vegetar) m. cremet kartoffelsalat og tomatsalat. 95 kr.
Sandwich (Ost & skinke) (Tunmousse) (Vegetar) 65 kr.

 

DRIKKEVARER  
Sodavand (33 cl) 20 kr.
Juice (20 cl) 15 kr.
Vand (50 cl) 15 kr.
Claudias

OBS: Det er kun muligt at betale med MobilePay ved Organdonationsløbet i Fælledparken i København.

OPVARMNING

Hvem skal stå for opvarmningen til Organdonationsløbet 2024?

DET GLÆDER VI OS TIL AT AFSLØRE

– og lige som sidste år kan du gætte med, når vi stiller spørgsmålet på Organdonation – ja tak’s  Facebook og Instagram.

SOMMERMAD

Efter løbet er slut i Fælledparken, vil det være muligt at købe lækker sommermad fra Claudias Catering.

SNACKS  
Snackbox m. frugt 20 kr.
Snackbox m. grøntsagsstave 20 kr.
1 x  Pølsehorn 20 kr.
2 x Pølsehorn 35 kr.

 

FROKOST  
Frikadeller (Gris, Kylling, Vegetar) m. cremet kartoffelsalat og tomatsalat. 95 kr.
Sandwich (Ost & skinke) (Tunmousse) (Vegetar) 65 kr.

 

DRIKKEVARER  
Sodavand (33 cl) 20 kr.
Juice (20 cl) 15 kr.
Vand (50 cl) 15 kr.
Claudias

OBS: Det er kun muligt at betale med MobilePay ved Organdonationsløbet i Fælledparken i København.

#organdonationsløbet

Uanset om du deltager i løbet i Fælledparken eller om du deltager virtuelt, så vær med til at skabe en flot fotovæg fra løbet ved at tagge dine billeder/video på Instagram med #organdonationsløbet

Det er også helt okay at lave opslag inden løbet, hvor du fx. kan fortælle, at du har tilmeldt dig løbet, at du glæder dig til løbet eller måske har en personlig baggrund for at deltage i løbet.