MENU

Bliv frivillig

BLIV FRIVILLIG

Vi har brug for din hjælp til at sætte fokus på og forbedre organdonation i Danmark. Som frivillig bidrager du med din tid og kompetencer og gør en forskel for andre – samtidig med at du får gode oplevelser og nye kompetencer med i rygsækken.

Om det frivillige arbejde

Organdonation – ja tak modtager ingen støtte fra det offentlige. Organisationen drives 100% af frivillige – og indsatsen fra frivillige er derfor altafgørende for vores arbejde. Som frivillig bidrager du med din tid og kompetencer og hjælper os med at forbedre organdonation i Danmark – samtidig med at du får gode oplevelser og nye kompetencer med i rygsækken. Hos Organdonation – ja tak har vi hjertet med I alt hvad vi foretager os. Mennesket er i centrum, uanset om der er tale om personer med organsvigt, familier og pårørende, medlemmer eller frivillige. Det er vigtigt for os at det frivillige arbejde kommer fra hjertet, skaber resultater og at det giver mening for den enkelte frivillige. Det betyder, at vi sigter mod, at alle får et personligt, fagligt og socialt udbytte af det frivillige arbejde i Organdonation – ja tak.

Hvordan bliver jeg frivillig?

Alle kan blive frivillig – du skal blot være fyldt 18 år og brænde for at ville forbedre organdonation i Danmark. Udfyld formularen – og fortæl os, hvordan du kan hjælpe os eller send en mail til sekretariatet, så vender vi tilbage til dig.

Frivilligjobs

Du kan hjælpe os med at løse mange forskellige opgaver fx. i sekretariatet, på gader og stræder og hjemmefra. Herunder kan du se nogle at de arbejdsopgaver vi har brug for hjælp til…

Fundraising

Vi søger frivillige som kan hjælpe os med fundraising. Det er en fordel at du har erfaring med at indsamle midler til almennyttige formål.

 

Organdonationsdag

Hjælp os på organdonationsdagen, hvor vi går på gaden i hele Danmark og sætter fokus på organdonation. Organdoantionsdag afholdes hvert år 2. lørdag i oktober – og her kan du hjælpe os med at sætte fokus på organdonation, dér hvor du bor. Læs mere om organdonationsdagen.

 

Kampagne- & oplysningsarbejde  

Har du lyst til at trække i vores røde jakke og hjælpe os med at oplyse danskene om organdonation, indsamle underskrifter for formodet samtykke og få flere danskere til at tegne medlemskab og støtte Organdonation – ja tak, så meld dig som frivillig.

 

Events & støtteinitiativer 

Mange opretter en indsamling i forbindelse med en særlig begivenhed – fx en fødselsdag, en sportslig udfordring eller et arrangement. Eller blot fordi de ønsker at være med til at sætte fokus på organdonation og støtte de danskere som rammes af organsvigt og deres familier. Har du en idé til en event eller et støtteinitiativ, så send os en mail, hvor du beskriver din idé eller opret en indsamling.

 

Har du mod på at hjælpe os med nogle af disse opgaver eller har du en helt anden idé til, hvordan du kan hjælpe os med at forbedre organdonation i Danmark, så udfyld formularen og meld dig som frivillig eller send en mail til sekretariatet og skriv, hvad du gerne vil hjælpe os med. Vi glæder os til at høre fra dig… Organdonation – ja tak!

I ricercatori hanno analizzato la presenza e il tipo di cGMP costituiti dai diversi componenti presenti nei batteri produttori di cGMP e hanno scoperto che, anche senza un 2-MPMS attivo, esisteva una gamma abbastanza ampia di componenti produttori di cGMP. Un componente era uno dei componenti attraverso i quali viene prodotto il come acquistare viagra in farmacia.