MENU

Uddeling af Heros & Stars Legatet 2020

Det er med stor glæde, at patientforeningen Organdonation – ja tak! for andet år i træk, uddeler Heroes & Stars Legatet på 10.000 kr. Legatet tildeles én person, der har fået livet sat på pause som følge af organsvigt. Det kan være en person, der venter på et nyt organ – og som har været syg i flere år, eller som har stået på ventelisten i flere år, eller som stadig efter transplantationsforløbet oplever sygdom, indlæggelser og modgang.

I år går legatet til… Camilla Tindal!!! Vi ønsker Camilla stort og hjerteligt TILLYKKE med legatet!!! Vi håber, at det kan gøre tilværelsen lidt lettere for Camilla og hendes familie, som vi ønsker alt det bedste fremover.

Camillas historie

Camilla blev multiorgantransplanteret første gang i England, da hun var 5 år, da transplantationen er så kompliceret, at den ikke udføres i Danmark. I dag er Camilla 19 år og hun står for anden gang på venteliten til en ny multiorgantransplantation i England, hvor hun har boet sammen med sin mor i snart et års tid – imens hendes far og bror er hjemme i Danmark.

Du kan læse hele Camillas historie her …

 Tak til alle

Organdonation – ja tak! takker for de mange indstillinger vi har modtaget igen i år samt alle som har delt og hjulpet os med at sætte fokus på organdonation og Heroes & Stars Legatet eller som har støttet op om legatet ved at købe den smarte Heroes & Stars T-shirt eller de smukke støttearmbånd i vores webshop.

En særlig TAK skal også lyde til alle de frivillige som igen i år har hjulpet os med at lave ❤️ Heroes & Stars ⭐️ støttearmbånd! 1.000 TAK.

Heroes & Stars 2021

Vi glæder os til, at vi i juni 2021 igen kan åbne op for indstillinger til Heroes & Stars Legatet. I mellemtiden kan du læse mere om legatet her…  

Organdonation – ja tak!