MENU

Organdonation – ja tak! ansætter adm. direktør på fuld tid

Det er med stor glæde, at patientforeningen Organdonation – ja tak! kan ansætte stifteren af foreningen Lasse Heidelbach, efter 5 års frivilligt arbejde. Lasse tiltræder som adm. direktør på fuld tid pr. 1. oktober 2020 – og om sin ansættelse siger han:

Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at drive Organdonation – ja tak! til endnu mere, sammen med vores dygtige bestyrelse og godt 100 frivillige, så vi for alvor kan begynde at tjene og gøre en forskel for vores oversete patientgruppe. Det er en opgave som jeg går til med den største ydmyghed, fordi nu bliver der pludselig brugt penge på løn, lige som man gør I mange andre professionelle patientforeninger, og vi er derfor meget opmærksomme på, at vi leverer en patientstøtte og resultater som er pengene værd – og i øvrigt at langt størstedelen af foreningens midler, naturligvis ikke bliver brugt på løn, men på at gøre en mærkbar forskel for vores patienter, som kan benytter sig af foreningens støttetilbud, så som netværksgrupper, legater, familiecamp, hospitalsindsats og mange andre aktiviteter.”  

Hør interview fra Radio Nordjyske

23. september 2020 medvirkede Lasse Heidelbach i et interview på Radio Nordjyske, hvor han fortæller mere om sit nye arbejde og de mange opgaver, som han og patientforeningen står overfor at skulle løse. Hør udsendelsen her – interviewet starter 01:07:45.

Læs artiklen på Nordjyske.dk

Har du abonnement på Nordjyske.dk – så kan du også læse om baggrunden for, hvorfor Lasse og Karen Heidelbachs stiftede patientforeningen Organdonation – ja tak! her i artiklen: Esther fik ny lever – nu arbejder hendes far på fuld tid for at støtte andre alvorligt syge…