MENU

Line Hoffmeyer bliver ambassadør for Organdonation – ja tak!

Det er med meget stor glæde, at Organdonation – ja tak! kan byde Line Hoffmeyer velkommen ombord på patientforeningens ambassadørhold. Som mange ved, så er Line hjertetransplanteret, og hun brænder derfor for organdonationssagen og deltager aktivt i den offentlige debat.

Line går ind for at vi indfører en ny organdonationsmodel med aktivt fravalg i Danmark og så bruge hun sin platform som influencer til at sætte fokus på vores fælles hjertesag – organdonation. 

Læs Lines personlige historie og mere om hendes personlige erfaring og baggrund for at takke “ja” til rollen som ambassadør for patientforeningen Organdonation – ja tak! her på vores ambassadør side.

Hjerteligt velkommen til Line Hoffmeyer

Vi takker Line for at godt møde i går, og byder hende hjerteligt velkommen som ambassadør for Organdonation – ja tak! Vi glæder os til, at vi sammen skal sætte endnu mere fokus på organdonation i Danmark og forbedre livsvilkårene for børn, unge og vokse samt deres familier, som lever med langvarig og livstruende sygdom, som følge af organsvigt.