MENU

Julemission 2022

For fjerde år i træk spredte Organdonation – ja tak! Smil og 🎅🏼 Juleglæde 🎄 på foreningens Julemission 2022.

Traditionen tro gik turen til Rigshospitalet, Aarhus Universitetshospital og Odense Universitetshospital, hvor vi uddelte 🎁 Julegaver & 🍬 Julegodter til børn, unge og voksne, som er indlagt i julen med organsvigt. Vi fik også afleveret masser af 🎁 Julegaver på ambulatorierne, til transplanterede børn og unge, som kommer til kontrol i julemåneden.

Stor 🙏TAK ❤️ for hjælpen til vores ambassadør Neel Rønholt, som hjalp os på Rigshospitalet med at uddele 🎁 Julegaver & 🍬 Julegodter samt skrev autografer.. Neel bliver højaktuel, når hun igen i år, spiller Tinkas mor i dette års TV 2 Julekalender – “Tinka og sjælens spejl”.

En stor 🙏 TAK skal desuden lyde til Coolshop.dk og Luksusbaby.dk, som har støttet missionen med de flotte 🎁 Julegaver. Også stor 🙏 TAK til Bolcheriet i Løkken, som har støttet 🎅🏼 Julemissionen 🎄 med de lækreste bolsjer, og til DK Konfekture, som har støttet med lækker chokolade fra Ritter Sport og lækre slikposer fra Katjes.

Sidst men ikke mindst skal der også lyde en stor 🙏 TAK til Salling Group, som har skænket Tinka Julekalender, samlebøger og samlekort.

De bedste julehilsner… 🎅🎄❤️
Organdonation – ja tak!