MENU

Ildsjælsprisen går til Organdonation – ja tak!

I går modtog stifterne af patientforeningen Organdonation – ja tak! Karen og Lasse Heidelbach “Ildsjælsprisen” ved DANMARKS PATIENT AWARD på Folkemødet.

Vi er stolte, ydmyge og meget beærede over at modtage prisen blandt så mange indstillede ildsjæle, som også brænder og knokler for deres hjertesager“, siger Karen Heidelbach, som stiftede patientforeningen tilbage i 2015 sammen med hendes mand Lasse Heidelbach, efter deres egen datter Esther kom på ventelisten til en ny lever. 

Vil vil gerne sige 1.000 tak til alle jer der har stemt på os – tak alle jer som følger og støtter os – uden jeres hjælp og opbakning var vi ikke nået så langt. En stort tak skal også lyde til vores dygtige bestyrelse, som hjælper os med at udstikke retningen for vores arbejde – og som med deres faglighed, forskellige kompetencer og viden gør, at vi kan drive Organdonation – ja tak! professionelt og målrettet.

Og slutteligt skal der naturligvis også lyde en tak til Effector, som står bag DANMARKS PATIENT AWARD. Anerkendelsen betyder enormt meget for os. 1.000 tak!