MENU

Forårsmesse 2017

Forårsmesse 2017

AALBORG KULTUR & KONGRESCENTER

Organdonation – ja tak glæder os til at møde dig på Forårsmessen i Aalborg til en snak om organdonation i Danmark. Udover at du kan tegne medlemskab og støtte os med din underskrift for formodet samtykke, kan du også besøge vores spritnye webshop, som åbner på messen med tilbud på flere at vores varer.

Biografbilletter - Konkurrence - Organdonation - ja tak

 

VIND én tur for 2 i biffen

Alle som deltager i vores konkurrence på messen – er med i lodtrækningen om en Gavepakke til Nordisk Film Biografer, som indeholder 2 biografbilletter til en valgfri film samt cola og popcorn. Vi trækker lod blandt alle, som har gættet med i vores konkurrence på messen og offentliggør vinderen, onsdag 5. april 2017, når vi er landet efter messen.

Vinderen er: Emilie Hougaard fra Hobro – Tillykke Emilie!!

 

Gratis Billetter (UDSOLGT)

Vores 200 fribilletter er revet væk. Du kan købe billet til Forårsmessen her… En voksenbillet koster 60 kr. Børn fra 0-13 år kommer gratis ind ifølge med en voksen.

Fribilletter- Forårsmessen 2017

Tegn medlemskab og VIND

Alle som støtter Organdonation – ja tak ved at tegne medlemskab på messeneller på vores hjemmeside i denne weekend, deltager i lodtrækningen om en Gavepakke fra SmartBox, som indeholder en Luksus Brunch for 2 personer med bobler. Vi trækker lod blandt alle, som har tegnet medlemskab denne weekend og offentliggør vinderen, onsdag 5. april 2017, når vi er landet efter messen. Vinderen offentliggøres her på Facebook og underrettes desuden via mail.

Vinderen er: Anne Noe fra Aalborg – Tillykke Anne!!

Her finder du os

Vores stand er i kælderetagen – hvor vi står i vores røde jakker. Vi glæder os til at møde dig.

Vi har brug for din hjælp

Organdonation – ja tak søger frivillige, som vil hjælpe os på messen. Har du mod på at trække i en rød jakke en af dagene i nogle timer, og dele flyers ud sammen med os? Så skriv til os på: mail@organdonation-ja-tak.dk

Om messen

Forårsmessen er Nordjyllands største livsstilsmesse. Her kan du opleve og møde over 200 udstillere, fagfolk og kendisser samt masser af aktiviteter! Tema et bredt og byder på alt lige fra design, bolig, have og håndværk til oplevelser, fritid, sundhed, mad, vin, velvære, rejser, småbørn og modsvar designmarked.

Messens åbningstider

Fredag 31. marts 2017 kl. 12 – 17
Lørdag 1. april 2017 kl. 10 – 17
Søndag 2. april 2017 kl. 10 – 17

Vi glæder os til at se dig!
Organdonation – ja tak