MENU

Tinderbox

Bliv frivillig på Tinderbox & STØT Organdonation - ja tak's arbejde!

I år stiller Organdonation – ja tak! med et hold frivillige på Tinderbox. Sammen rejser vi et beløb til patientforeningens arbejde – og som tak for hjælpen får alle frivillige partout armbånd, som giver fri adgang til festivalen.

TINDERBOX 2024

Tusindårsskoven |  Odense  |  27. – 29. juni 2024

2024/06/27 09:00:00

Bliv frivillig på Tinderbox

Læs den praktiske information og udfyldt formularen herunder, og glæd dig til nogle fantastiske dage på Tinderbox med fællesskab, sommer og god musik.

PRAKTISK INFORMATION

I år stiller Organdonation – ja tak! med et hold frivillige på Tinderbox, som arbejder i den gode sags tjeneste og i fællesskab rejser et beløb til patientforeningens arbejde. 

PARTOUT ARMBÅND
Som tak for hjælpen får alle vores frivillige partout armbånd til Tinderbox. Armbåndet har en værdi à 2.495 kr. og giver adgangen til festivalen alle 3 dage og mulighed for at købe drikkevarer til halv pris. 

ALDER
Du skal være fyldt 18 år for at kunne melde dig som frivillig. 

ARBEJDET
Arbejdsopgaven på Tinderbox 2024 bliver at holde pladsen ren. Herunder hjælpe med sortering, opsamling og håndtering af affald. Vi kommer til at gå i små hold både på og udenfor festivalområdet. Målet er at festivalen er lækker og ren at besøge – og at vi efterlader mindst mulige spor – “Leave no trace”.  

VAGTER
Alle frivillige skal én vagt:
– Fredag 28. juni – kl. 15.00 – 03.30
– Lørdag 29. juni – kl. 15.00 – 03.30

HVORNÅR ER JEG TILMELDT?
Når du har udfyldt formularen og tilmeldt dig som frivillig, så modtager du en mail med yderligere information. Her vil du bl.a. få information om, at du først er tilmeldt som frivillig, når du har oprettet dig i “Ruby”, som er Tinderbox frivillig portal.  

DEPOSITUM
Alle frivillige betaler et depositum er på 300 kr. ifm. oprettelse i “Ruby”. Du får dit depositum tilbage, når du har taget din vagt som aftalt. Dukker du ikke op til din/dine aftalte vagter, mister du dit depositum.

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til frivillig-indsatsen på Tinderbox, så er du velkommen til at kontakte frivillig koordinator.

Victoria-Zangenberg-Round-350x350

Victoria Zangenberg

Frivillig Koordinator | Telefon 61 46 96 11

PÅ FORHÅND TAK FOR HJÆLPEN
Vi glæder os til at modtage din tilmelding og takker for, at du vil hjælpe os på Tinderbox 2024.

De bedste hilsner
Organdonation – ja tak!


    Oplys hvilken størrelse du bruger i jakke/t-shirt.


    Her kan du skrive supplerende oplysninger. Ønsker du fx. at komme på vagt med nogen du kender, så skriv deres navne her. Vi vil gøre hvad vi kan for, at I kommer på vagt sammen, men kan ikke garantere at det kan lade sig gøre.