MENU

Wauw – 15.000 “Synes godt om” og 10.500 underskrifter!!!

Kære alle 1.000 tak for jeres enorme støtte!!! I dag rundede vi 15.000 “Synes godt om” på vores Facebook side og over 10.500 har nu skrevet under på, at vi skal have indført formodet samtykke i Danmark, hvilket vi er utrolig glade for!!! Det går afgjort den rigtige vej!!!

I den forbindelse vil vi også gerne gøre opmærksom på, at Organdonation – ja tak ikke kun arbejder for at få indført formodet samtykke i Danmark.

Vi arbejder for at hæve donorraten i Danmark og forbedre vilkårene for de kronisk syge danskere og deres familier, som står på venteliste til et nyt organ. Målet er redde liv og give disse danskere en bedre tilværelse. Herunder kan du se hvad vi helt konkret arbejder for.

1. at hæve donorraten i Danmark, så ventetiden på en nyt organ mindskes og så færre danskere på venteliste til et nyt organ dør af organsvigt.
2. at få indført ”Formodet samtykke” i Danmark.
3. at støtte og forbedre vilkårene for de over 400 danske børn, unge og voksne, der grundet en kronisk livstruende sygdom, hvert år står på venteliste til et nyt organ.
4. at forsøde livet for disse alvorligt syge danskere og deres pårørende både før, under og efter
transplantationsforløbet.
5. at oplyse danskerne om vigtigheden af organdonation ved at bringe nyheder og fakta om
organdonation og transplantation.
6 at sætte fokus på praksis og kapacitet på de danske hospitaler, som skal blive bedre til at redde
flere organer hos hjernedøde patienter.
7. at iværksætte initiativer og aktiviteter med det formål at indsamle midler til foreningens formål som beskrevet ovenfor.
8. at støtte lægevidenskabelige studier og forskning samt yde tilskud til renovering og forbedring af hospitals‐ og patientfaciliteter.

I dag indfrier vi ikke alle ovenstående punkter, men vi arbejder benhårdt på at komme dertil. Vi er i fuld gang med at stifte bestyrelse og går efter at blive den landsdækkende organisation, der sætter organdonation på dagsordenen i Danmark.

Skriv dig op til at blive medlem…
Har du lyst til at støtte os yderligere, så kan du skrive dig op til at blive medlem af Organdonation ja – tak.

Nyhedsbrev
Ønsker du at holde dig opdateret om vores arbejde, så kan du også tilmelde dig Organdonation – ja tak’s nyhedsbrev. Tilmelding til nyhedsbrevet finder du nederst i bunden af hjemmesiden.

Endnu en gang 1.000 tak for jeres støtte!!!
Sammen kommer vi til at gøre en kæmpe forskel.

– Organdonation – ja tak!