MENU

Vi søger en ny frivillig bogholder

I patientforeningen Organdonation – ja tak! har vi forrygende travlt med at forbedre organdonation i Danmark og tilværelsen for de familier, der rammes af organsvigt!

Gennem de sidste 8 år har vi haft to dygtige og frivillige bogholdere, som i gennemsnit har brugt 3-4 timer om måneden på at kontere foreningens bilag i e-conomic.

Efter lang og tro frivillig tjeneste søger vi nu en ny frivillig bogholder.

Vi forventer

At du kan arbejde selvstændigt, er struktureret og at du har relevant erfaring / uddannelse som bogholder.

Du behøver ikke selv at have haft organsvigt eller transplantation inde på livet. Det vigtigste for os er, at du brænder for den gode og vigtige sag og derfor gerne vil hjælpe os.

Det er også vigtig for os, at du kan se dig selv hjælpe os 2-3 år ud i fremtiden, da det fungerer bedst med en fast bogholder der er hos os igennem længere tid, så vi får oparbejdet en fast rutine.

Vi tilbyder

  • En fleksibel stilling, hvor du selv bestemmer din arbejdstid og kan arbejde hjemmefra. 
  • En meningsfuld og afgørende stilling i foreningens sekretariatet, hvor du bliver en del af vores dygtige team der sikrer foreningens drift.
  • Vi kan ikke tilbyde dig løn, men en gang om året kan vi tilbyde dig at låne patientforeningens luksusferiehus.

Kunne du tænke dig at hjælpe os med at forbedre organdonation i Danmark og støtte familier, der rammes af organsvigt eller vil du blot høre mere om stillingen. Så ring eller send en SMS til patientforeningens stifter & direktør – Lasse Heidelbach til nummer 30 14 14 14 alle ugens dage mellem kl. 07.00 – 21.00.

Vi vil glæde os til at høre fra dig derude…

De bedste hilsner

Organdonation – ja tak!