MENU

Vilslevgruppen

Vilslevgruppen

Vilslevgruppen indsamler midler som er øremærket unge med organsvigt og unge med svære transplantationsforløb. Gruppen er stiftet i 2022 og opkaldt efter Amalie Vilslev, som blev lungetransplanteret i 2020 og erklæret terminal i 2022. I spidsen for gruppen står Organdonation – ja tak’s ungeambassadører, som alle selv er ramt af organsvigt.

STØT VILSLEVGRUPPEN

Du kan støtte Vilslevgruppen som privatperson, fond eller virksomhed via MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

MobilePay

723 900

Spar Nord Bank

9280 1940478533

Reg. nr. Kontonr.

MobilePay

723 900

Spar Nord Bank

OM VILSLEVGRUPPEN

Om Amalie Vilslev

Vilslevgruppen skabt i Amalie Vilslevs navn og stiftet af Amalies gode veninde Karoline Gyldenstjerne, som har taget initiativ til gruppen – og den er stiftet i den sidste tid af Amalies liv, hvor hun har givet sit samtykke til gruppen.

Amalie Vilslev er en af de første unge, som indgår i Organdonation – ja tak’s fælleskab for unge med organsvigt og transplanterede. Her er hun med til at starte fællesskabet op og deltager i patientforeningens første Unge Weekend.

Amalie har fortalt, at hun er glad for at gruppen bærer hendes navn og at donationerne, som gruppen modtager, kommer til at glæde og gøre en forskel for unge med organsvigt og unge som er transplanteret.

Unge-Weekend-Organdonation-ja-tak!

Formål

Vilslevgruppen er skabt ud fra et ønske om at kunne forbedre og forsøde tilværelsen for unge før under og efter et transplantationsforløb. Den er skabt i Amalie Vilslevs navn fordi vi som gruppe for alvor blev samlet, i ønsket om at kunne facilitere gode oplevelser for Amalie i hendes sidste tid. Den er skabt ud fra en erkendelse af at sygdommen kan tage over hos os alle, og at vi brændende ønsker også at have mulighed for at finansiere gode oplevelser for og med hinanden, når sygdommen får overtaget. Og så er gruppen skabt fordi vi ønsker at kunne finansiere professionel krisehjælp til os som gruppe, så vi kan blive ved med at støtte hinanden, selv når livet viser sig fra sin mørkeste side.

Amalie-Vilslev-Vilslevgruppen-Facebook

Kom med i et stærkt fælleskab

Kom med i Vilslevgruppen på Facebook og blive en del af Organdonation – ja tak’s stærke ungefællesskab.

Den lukkede Facebook gruppe er for transplanterede unge, unge som står på ventelisten til et nyt organ og unge som lever med alvorlig kronisk sygdom, som følge af organsvigt – i alderen fra 15 – 30 år.

Her kan du som ung indgå i et trygt fællesskab og netværk for unge i Danmark, som hjælper og støtter hinanden gennem svære sygdomsforløb med organsvigt, ved at dele erfaringer med andre ligesindede unge.

I gruppen deler Organdonation – ja tak! også opslag med patientforeningens aktiviteter og støttetilbud til unge, som fx. Unge Weekend, online netværksgrupper og arrangementer, hvor du som ung møder ligesindede.

Amalie-Vilslev-&-Karoline-Gyldenstjerne

Hvem kan søge om støtte?

Vilslevgruppens indtægter fra donationer går ind på en lukket konto hos patientforeningen Organdonation – ja tak! som hjælper med at realisere støttetilbud og hjælpen til de unge.

For at være medlem af Vilslevgruppen, og kunne modtage støtte fra gruppen, skal man være mellem 15-30 år og enten transplanteret eller leve med organsvigt. Derudover skal man have et aktivt ungdomsmedlemskab i Organdonation – ja tak.

Det vil betyde alt i verden, hvis I vil støtte og hjælpe med at dele Vilslevgruppens eksistens, så ingen unge med organsvigt i Danmark skal føle sig alene med sygdommen.

MØD UNGE AMBASSADØRERNE

Herunder kan du møde Organdonation – ja tak’s unge ambassadører, der står i spidsen for Vilslevgruppen og som arbejder for at indsamle midler til gruppens formål.

TEGN MEDLEMSKAB

For at være med i Vilslevgruppen, og kunne modtage støtte fra gruppen, skal man være mellem 15-30 år og enten transplanteret eller leve med organsvigt.

Ungemedlemskab kun 200 kr./år.

For at kunne nyde godt at Vilslevgruppens indsamlede midler, og benytte sig af Organdonation – ja tak’s støttetilbud til unge med organsvigt, skal du have et aktivt Ungdomsmedlemskab i patientforeningen Organdonation – ja tak!

STØT VILSLEVGRUPPEN

Du kan støtte Vilslevgruppen som privatperson eller virksomhed via MobilePay nummeret herunder eller overføre et beløb til Vilslevgruppens bank.

MobilePay

723 900

Spar Nord Bank

9280 – 1940478533