Opret indsamling

Opret indsamling

Skriv hvorfor du, din familie eller I som virksomhed, klub eller forening har valgt at oprette en indsamling. En god beskrivelse er vigtig for at opnå et godt indsamlingsresultat.
Ønsker du link i din tekst, fx. link til en virksomheds eller events hjemmeside, så indsæt websidens URL i tekst, så sørger vi for at linke til jeres hjemmeside.

Find et billede med så høj opløsning som muligt. En god tommelfingerregel er, at billedet mindst skal fylde 1 MB og det må max fylde 10 MB. Er du i tvivl, så vedhæft dit billede, så ser vi på det for dig.Start med et realistisk mål. Hvis du skifter mening undervejs, kan vi altid ændre målet og slutdatoen for din indsamling.


Udfyldes kun hvis en virksomhed, forening eller klub står bag indsamlingen eller hvis indsamlingen er ifm. en event.

Jeg accepterer at de indsamlede midler går til at støtte Organdonation - ja tak's generelle arbejde.

TEGN MEDLEMSKAB &
FÅ BIOGRAFBILLETTER

Tegner du medlemskab i februar måned 2019, så sender vi et gavekort til Nordisk Film Biografer for 2 personer, inkl. sodavand og popcorn, til en samlet værdi af 299 kr. Du sparer 49 kr.

 
Tegn medlemskab

 

Skriv under med NemID

- så politikerne kan få øjnene op for, at der er STOR opbakning i befolkningen til, at vi også indfører formodet samtykke i DANMARK. Jo flere underskrifter vi kan indsamle jo bedre!!!

 
Skriv under