Hvor mange liv kan en organdonor redde?

K O N K U R R E N C E

Hvor mange liv kan én organdonor redde?

Svar på spørgsmålet og deltag i lodtrækningen om 3 stk. gavekort til Nordisk Film Biografer. Hvert gavekort indeholder en Biotur for 2 personer inkl. sodavand og popcorn til en værdi at 299 kr.

Konkurrencen er slut

Tak for at du deltog i konkurrencen. Vinderne af 3 stk. gavekort til Nordisk Film Biografer får direkte besked og offentliggøres desuden på Organdonation – ja tak’s Facebook side.

 

Vi glæder os til at afholde konkurrencen igen en anden gang.

 

Organdonation – ja tak!

Brug for hjælp til konkurrencen?

En organdonor kan redde optil 7 liv. Man kan donere og redde liv med hjertet (1), lungerne (1), leveren som kan deles i to (2) bugspytkirtlen (1) og nyrerne (2).

Hvor mange liv kan én organdonor redde?

379

Jeg accepterer, at jeg modtager Organdonation - ja tak's nyhedsbrev, når jeg deltager i konkurrencen. Jeg kan til enhver tid framelde mig nyhedsbrevet.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes ifm. Organdonationsugen i uge 41. Du kan deltage i konkurrencen fra søndag 6. oktober 2019 til lørdag 12. oktober kl. 23.59.

 

Vinderne af de 3 gavekort til Nordisk Film Biografer får direkte besked og offentliggøres desuden på Organdonation – ja tak’s Facebook side i uge 42.

 

Gavekortene sendes via e-mail til vinderne. Hvert gavekort har hver en værdi af 299 kr. og indeholder en Biotur for 2 inkl. popcorn og sodavand. Konkurrencen er ikke i samarbejde med Nordiske Film Biografer. Præmierne kan ikke ombyttes til kontakter.

 

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage Organdonation – ja tak’s nyhedsbrev, som udsendes 2-4 gange om året. Alle der modtager Organdonation – ja tak’s nyhedsbrev kan til enhver tid framelde sig nyhedsbrevet.