Sommerhus på Fyn

INDSAMLING

Sommerhus på Fyn

Oprettet af: Organdonation – ja tak
 
Samler ind til: Sommerhus på Fyn
 

Organdonation – ja tak søger donationer til et sommerhus på Fyn til de danske transplantationspatienter, som ikke kan rejse imens de venter på et nyt organ.

Sommerhus på Fyn

0 kr.  af 3 million kr.  indsamlet
200  kr. 
Personlige oplysninger

Betalingskortoplysninger
Dette en er sikker SSL krypteret betaling.
Adresse

Terms

Donation Total: 200 kr.  One Time

2019/03/01 12:00:00

Sommerhus på Fyn

 

Hvert år står over 450 danske børn, unge og voksne, på ventelisten til et nyt organ og 1.000 vis af danske familier, er ramt af organsvigt og alvorlig kronisk sygdom. Grundet organmangel er disse mennesker og deres pårørende under et ekstremt pres og i et kapløb med tiden om, at nå at modtage et nyt organ.

For disse danskere er hverdagen og livet med ét blevet forandret, og al det normale og sikre erstattes med et nyt ukendt univers, hvor fremtiden er uvis. Nogle venter i årevis, andre venter forgæves. Det er derfor altafgørende, at de og deres pårørende får så megen kvalitetstid sammen som muligt. Det er nødvendigt, at for hele familien at føle et glimt af lykke og normalitet, og at dele gode oplevelse, der styrker sammenholdet og giver dejlige minder, det er at kunne tage på ferie sammen.

Desværre er dette ikke altid muligt for dem, der står på venteliste, eller dem har modtaget et nyt organ. De er ofte for syge til at tage på ferie, og rejser de til udlandet bliver de taget af ventelisten. For de patienter, der er blevet transplanteret, er den første tid usikker, og det kan tage mange måneder eller år med at komme tilbage til livet igen.

Det er derfor Organdonation ja tak vil forsøde og lette tilværelsen for disse patienter og deres pårørende. Organdonation – ja tak, ønsker at kunne tilbyde disse familier et billigt betalt ophold i Organdonation – ja tak’s sommerhus på Fyn. Din donation vil give mulighed for at kunne hjælpe og gøre en forskel, og være med til at forbedre livskvaliteten for disse familier, hvor enten en søskende, far eller mor, er alvorligt påvirket af livstruende sygdom. Hvert år ville man således kunne sikre, at mange kronisk syge danskere og deres pårørende kan få gode ferieoplevelser i trygge rammer, og få stor glæde og gavn af sommerhuset midt i en ellers utryg og turbulent tid.

På forhånd tak for din støtte
Organdonation – ja tak!

Du kan også støtte Organdonation – ja tak ved at tegne medlemskab og skrive under på vores underskriftindsamling for formodet samtykke.

TEGN MEDLEMSKAB 
www.organdonation-ja-tak.dk/medlem

SKRIV UNDER HER… 
Hvis du også mener, at man automatisk bør være organdonor, når man fylder 18 år.
www.skrivunder.net/organdonation-ja-tak 

Seneste aktivitet

timeline_pre_loader
Ingen donationer at vise...