Esthers indsamling

INDSAMLING

Esthers indsamling

Oprettet af: Karen Heidelbach
 
Samler ind til: Organdonation – ja tak’s generelle arbejde
 

Støt Esthers indsamling, så familier der rammes af organsvigt kan få den hjælp og støtte de behøver.

Esthers indsamling

0 kr.  indsamlet af 10.000 kr. 
 kr. 
Personlige oplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Adresse

Terms

Donation Total: 200 kr.  One Time

2018/08/06 16:00:00

Esthers indsamling for organdonation

 

Kære Alle,
Vi har startet denne indsamling for, at hjælpe de familier der får organdonation tæt inde på livet. Vores håb er at forbedre livsvilkårene for de 450 danske børn, unge og voksne, der lige nu står på ventelisten til et nyt organ.

Vi ønsker at være med til at forbedre tilværelsen for de familier, som pludselig rammes af alvorlig sygdom og organsvigt. Vores familie fik selv organdonation tæt ind på livet, da vores datter Esther fik konstateret leverkræft i en alder af 1½ år – og efter 10 kemobehandlinger kunne lægerne ikke gøre mere og hun blev skrevet på ventelisten til en ny lever.

Tiden på ventelisten var ubeskrivelig lang og rigtig hård for os alle. Vi følte os efterladte og alene, og det var svært for andre at forstå, hvad vi gik igennem i de måneder. Samtidig oplevede vi den store forskel, der var fra at være kræftpatient til at være transplantationspatient, og hvor lidt støtte og opmærksomhed der var fra samfundets side, på den nye patientgruppe vi nu tilhørte. Vi fandt ud, af hvor skidt det står til med organdonation i Danmark og hvor lidt organdonation fylder for den enkelte dansker samt hvor lidt fokus og ressourcer, der pludselig var til familier som vores. Vi ville ønske, at vi kunne have fået mere støtte, men der var ingen organisation vi kunne vende os mod og få hjælp og rådgivning hos.

Derfor håber vi, at Esthers indsamling kan være med til at lette tilværelsen for de 450 danske børn, unge og voksne, der lige nu står på ventelisten til et nyt organ og forbedre vilkårene for de transplanterede og deres familier, hvor livet og hverdagen er påvirket af livstruende kronisk sygdom. Det er altafgørende, at der findes hjælp at hente, så støtten kan nå helt ud på hospitalsgangene og ud til de familier, som har fået deres liv og tilværelse væltet omkuld – og som er påvirket af livstruende kronisk sygdom fordi far, mor, eller en søskende bliver ramt af organsvigt.

Organsvigt kan ramme os alle, ingen kan sige sig fri for en dag selv, at få brug for et nyt organ.

Læs Esthers historie

Levertransplantation redder Esthers liv

 

Seneste aktivitet

Majbritt Brander

– donerede 1.170 kr.

Majbritt Brander

– donerede 1.170 kr.

Skriv under med NemID

- så politikerne kan få øjnene op for, at der er STOR opbakning i befolkningen til, at vi også indfører formodet samtykke i DANMARK. Jo flere underskrifter vi kan indsamle jo bedre!!!

 
Skriv under