Esthers indsamling

INDSAMLING

Esthers indsamling

Oprettet af: Karen Heidelbach
 
Samler ind til: Organdonation – ja tak’s generelle arbejde
 

Støt Esthers indsamling, så familier der rammes af organsvigt kan få den hjælp og støtte de behøver.

Esthers indsamling

1.200 kr.  af 2.000 kr.  indsamlet
Vælg beløbBeløb Navn og adresseNavn & Adr. BetalingsoplysningerBetal

VÆLG BELØB

 kr. 

NAVN & ADRESSE

Personlige oplysninger

Adresse

Organdonation - ja tak! er undtaget markedsføringsloven. Du vil blive tilmeldt vores nyhedsmails ved donation, men kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. (Læs vores Privatlivspolitik.)
Betalingskort
Krypteret og sikker betaling.
Terms

Donation Total: 200 kr.  One Time

2019/11/30 12:00:00

Esthers indsamling for organdonation

 

Kære Alle,
Vi har startet denne indsamling for, at hjælpe de familier der får organdonation tæt inde på livet. Vores håb er at forbedre livsvilkårene for de 450 danske børn, unge og voksne, der lige nu står på ventelisten til et nyt organ.

Vi ønsker at være med til at forbedre tilværelsen for de familier, som pludselig rammes af alvorlig sygdom og organsvigt. Vores familie fik selv organdonation tæt ind på livet, da vores datter Esther fik konstateret leverkræft i en alder af 1½ år – og efter 10 kemobehandlinger kunne lægerne ikke gøre mere og hun blev skrevet på ventelisten til en ny lever.

Tiden på ventelisten var ubeskrivelig lang og rigtig hård for os alle. Vi følte os efterladte og alene, og det var svært for andre at forstå, hvad vi gik igennem i de måneder. Samtidig oplevede vi den store forskel, der var fra at være kræftpatient til at være transplantationspatient, og hvor lidt støtte og opmærksomhed der var fra samfundets side, på den nye patientgruppe vi nu tilhørte. Vi fandt ud, af hvor skidt det står til med organdonation i Danmark og hvor lidt organdonation fylder for den enkelte dansker samt hvor lidt fokus og ressourcer, der pludselig var til familier som vores. Vi ville ønske, at vi kunne have fået mere støtte, men der var ingen organisation vi kunne vende os mod og få hjælp og rådgivning hos.

Derfor håber vi, at Esthers indsamling kan være med til at lette tilværelsen for de 450 danske børn, unge og voksne, der lige nu står på ventelisten til et nyt organ og forbedre vilkårene for de transplanterede og deres familier, hvor livet og hverdagen er påvirket af livstruende kronisk sygdom. Det er altafgørende, at der findes hjælp at hente, så støtten kan nå helt ud på hospitalsgangene og ud til de familier, som har fået deres liv og tilværelse væltet omkuld – og som er påvirket af livstruende kronisk sygdom fordi far, mor, eller en søskende bliver ramt af organsvigt.

Organsvigt kan ramme os alle, ingen kan sige sig fri for en dag selv, at få brug for et nyt organ.

Læs Esthers historie

Levertransplantation redder Esthers liv

 

Seneste aktivitet

Anonym | Donerede 50 kr.
Anonym | Donerede 100 kr.
Lene Beck Holm | Donerede 200 kr.

Har selv et barn, der har stået på venteliste.

Lasse Heidelbach | Donerede 200 kr.
Henrik Byrial | Donerede 300 kr.
Christina Stokholm | Donerede 200 kr.
Pernille Bøgh Jørgensen | Donerede 100 kr.
Bente Naundrup | Donerede 50 kr.