Logobolcher

14. NOVEMBER 2015 KL. 13.00
2015/11/14 13:00:00

Logobolcher

BOLCHERIET  |  TORVET 1  |  9400 LØKKEN

Kom og vær med, når vi får lavet logobolcher hos Bolcheriet. Arrangementet finder sted i Løkken, hvor alle er velkommen til at kigge forbi og se med, når Bolcheriets dygtige bolchekogere skal have overført Organdonation – ja tak’s logo (hjertet) til et lille bolche.

Når bolcherne er færdige, vil der være smagsprøver – og mon ikke vi også får en snak undervejs om organdonation –  ja tak!

Vi glæder os til at se dig!!

Tilbageblik

Her kan du se/gense hvordan vores logobolcher blev til hos Bolcheriet i Løkken. Tak til alle jer der mødte frem og snakkede om organdonation og formodet samtykke med os – og til alle som bare kom forbi og så med. Og en stor tak til Bolcheriet for at donere de flotte logobolcher til Organdonation – ja tak!

TEGN MEDLEMSKAB &
FÅ BIOGRAFBILLETTER

Tegner du medlemskab i februar måned 2019, så sender vi et gavekort til Nordisk Film Biografer for 2 personer, inkl. sodavand og popcorn, til en samlet værdi af 299 kr. Du sparer 49 kr.

 
Tegn medlemskab

 

Skriv under med NemID

- så politikerne kan få øjnene op for, at der er STOR opbakning i befolkningen til, at vi også indfører formodet samtykke i DANMARK. Jo flere underskrifter vi kan indsamle jo bedre!!!

 
Skriv under