Årets Nordjyde

Organdonation - ja tak - Årets-Nordjyde
30. MARTS 2017 KL. 19.30
2017/03/30 19:30:00

Årets Nordjyde

GALLASHOW | AALBORG | SENDES LIVE PÅ TV2 NORD

Organdonation – ja tak’s stifter Lasse Heidelbach er, sammen med 7 andre nordjyder, nomineret af TV2 Nord til Årets Nordjyde, for det almennyttige arbejde med Organdonation – ja tak.

Se med og STEM på din favorit

Torsdag 30. marts 2017, kl. 19.30 sender TV2/Nord LIVE fra Gallashowet i Musikkens Hus i Aalborg – og du kan se med og stemme på din favorit!

Kan du ikke se TV2 Nord/Salto på dit TV, så kan du se TV2 Nord/Salto på din computer, tablet eller smartphone lige her: www.tv2nord.dk/tv

Sådan husker du at se med

Tilmeld dig vores begivenhed på Facebook, så du husker at se med. Under vores begivenheden på Facebook kan du klikke på “Interesseret” eller “Deltager” og så påminder Facebook dig, inden Gallashowet løber af stablen.

Mød de nominerede

På TV2 Nords hjemmeside kan du møde de 8 nominerede.


Organdonation – ja tak’s stifter Lasse Heidelbach er blandt de nominerede til Årets Nordjyde – mød ham her…


Mød dommerne Rikke Nielsen, Pernille Vigsø Bagge og Ivan Pedersen, som har udvalgt de 8 nominerede til Årets Nordjyde.

TEGN MEDLEMSKAB &
FÅ BIOGRAFBILLETTER

Tegner du medlemskab i februar måned 2019, så sender vi et gavekort til Nordisk Film Biografer for 2 personer, inkl. sodavand og popcorn, til en samlet værdi af 299 kr. Du sparer 49 kr.

 
Tegn medlemskab

 

Skriv under med NemID

- så politikerne kan få øjnene op for, at der er STOR opbakning i befolkningen til, at vi også indfører formodet samtykke i DANMARK. Jo flere underskrifter vi kan indsamle jo bedre!!!

 
Skriv under