Indsamling

Liams indsamling for Organdonation – ja tak!

Oprettet af: Maja Astrup Sørensen

10.500 kr.  af 10.000 kr.  indsamlet

Del denne indsamling

Liam er 3 år. Han er født med en  klap i urinrøret , som udviklede sig til organsvigt på hans nyre. De sidste 3 år har Liam og hans mor og far, Maja og Michael, kæmpet og levet med alvorlig kronisk sygdom. 3 år hvor familien har været igennem et utal af indlæggelser og operationer - og hvor uvisheden om Liam ville nå at få en ny nyre i tide, har gjort fremtiden uvis for familien... lige indtil for nylig, hvor Liam fik en nye nyre og livet igen.

Efter transplantationen var Liam indlagt i en måned, før han var stabil nok til at kunne blive udskrevet. Herefter følger måneder med hyppig kontrol på hospitalet... familien skal finde sig selv igen og finde vej tilbage til en ny og tryg hverdag.

Vil du være med til at gøre en forskel for familier med organsvigt? Så giv et bidrag og støt Organdonation - ja tak! så vi kan støtte familierne.

MobilePay

Du kan også give et bidrag via MobilePay til nummer 65 900 - husk at mærke dit bidrag med "Liam".

Tak for din støtte...
Maja & Michael

Liams indsamling for Organdonation – ja tak!

10.500 kr.  af 10.000 kr.  indsamlet
Vælg beløbBeløb Navn og adresseNavn & Adr. BetalingsoplysningerBetal

Liam er 3 år. Han er født med en  klap i urinrøret , som udviklede sig til organsvigt på hans nyre. De sidste 3 år har Liam og hans mor og far, Maja og Michael, kæmpet og levet med alvorlig kronisk sygdom. 3 år hvor familien har været igennem et utal af indlæggelser og operationer – og hvor uvisheden om Liam ville nå at få en ny nyre i tide, har gjort fremtiden uvis for familien… lige indtil for nylig, hvor Liam fik en nye nyre og livet igen.

Efter transplantationen var Liam indlagt i en måned, før han var stabil nok til at kunne blive udskrevet. Herefter følger måneder med hyppig kontrol på hospitalet… familien skal finde sig selv igen og finde vej tilbage til en ny og tryg hverdag.

Vil du være med til at gøre en forskel for familier med organsvigt? Så giv et bidrag og støt Organdonation – ja tak! så vi kan støtte familierne.

MobilePay

Du kan også give et bidrag via MobilePay til nummer 65 900 – husk at mærke dit bidrag med “Liam”.

Tak for din støtte…
Maja & Michael

VÆLG BELØB

 kr. 
Select Payment Method

NAVN & ADRESSE

Personlige oplysninger

Organdonation - ja tak! er undtaget markedsføringsloven. Du vil blive tilmeldt vores nyhedsmails ved donation, men kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. (Læs vores Privatlivspolitik.)
Betalingskort
Krypteret og sikker betaling.

Adresse

Terms

Donation Total: 200 kr.  One Time