Indsamling

Lasses indsamling for Organdonation – ja tak!

Oprettet af: Lasse Heidelbach

360 kr.  af 1.000 kr.  indsamlet

Del denne indsamling

Kære Alle... Jeg har oprettet denne indsamling til fordel for patientforeningen Organdonation - ja tak! fordi vores familie netop ved, at organdonation redder liv. Det ved vi fordi vores egen datter fik en ny lever da hun var 2½ år.

Vi ved også at familier der rammes af organsvigt ikke har mange støttetilbud - lige som børne unge og voksne mangler netværk og støtteilbud.

Jeg håber derfor, at du vil støtte min indsamling. Pengene går ubeskåret til Organdonation - ja tak's arbejde, så de kan forbedre organdoantion for os alle sammen i Danmark og støtte de patienter og deres familier, som rammes af langvarig og livstruende sygdom som følge af organsvigt. 

PS: I dag har Esther det godt. Hun er 9 år og organdonation har reddet hendes liv. 

På forhånd tak for din støtte... 
Lasse Heidelbach

- far til Esther som er levertransplanteret.

Lasses indsamling for Organdonation – ja tak!

360 kr.  af 1.000 kr.  indsamlet
Vælg beløbBeløb Navn og adresseNavn & Adr. BetalingsoplysningerBetal

Kære Alle… Jeg har oprettet denne indsamling til fordel for patientforeningen Organdonation – ja tak! fordi vores familie netop ved, at organdonation redder liv. Det ved vi fordi vores egen datter fik en ny lever da hun var 2½ år.

Vi ved også at familier der rammes af organsvigt ikke har mange støttetilbud – lige som børne unge og voksne mangler netværk og støtteilbud.

Jeg håber derfor, at du vil støtte min indsamling. Pengene går ubeskåret til Organdonation – ja tak’s arbejde, så de kan forbedre organdoantion for os alle sammen i Danmark og støtte de patienter og deres familier, som rammes af langvarig og livstruende sygdom som følge af organsvigt. 

PS: I dag har Esther det godt. Hun er 9 år og organdonation har reddet hendes liv. 

På forhånd tak for din støtte… 
Lasse Heidelbach

– far til Esther som er levertransplanteret.

VÆLG BELØB

 kr. 
Select Payment Method

NAVN & ADRESSE

Personlige oplysninger

Organdonation - ja tak! er undtaget markedsføringsloven. Du vil blive tilmeldt vores nyhedsmails ved donation, men kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. (Læs vores Privatlivspolitik.)
Betalingskort
Krypteret og sikker betaling.

Adresse

Donation Total: 200 kr.