Indsamling

Indsamling – Unge Weekend 2022

Oprettet af: Organdonation - ja tak!

11.075 kr.  af 25.000 kr.  indsamlet

Del denne indsamling

Kære Alle... Da vi desværre ikke er lykkedes med at opnå støtte fra fonde til foreningens Unge Weekend 2022 opretter Organdonation - ja tak! hermed denne indsamling.

Vi håber, at du vil støtte indsamlingen, så vi kan gentage succesen fra sidste år og sende unge med organsvigt afsted på Unge Weekend 2022.

På Unge Weekenden møder de unge ligesindede, får netværk og venskaber for livet. Der findes kun ganske få tilbud til denne oversete patientgruppe - og derfor håber vi inderligt på at vi når i mål med indsamlingen. 

❤️ STØT SOM VIRKSOMHED
I kan som virksomhed også støtte Organdonation - ja tak's arbejde og blive fast støttepartner. Læs mere om hvordan I kan støtte som virksomhed...

Så er I med til at sikre, at vi året rundt kan yde støtte til de patienter og deres familier, som rammes af langvarig og livstruende sygdom, som følge af organsvigt. Oplyses CVR nummer opnår virksomheden 26% i skattefradrag på bidraget.

👀 LÆS MERE
Du kan læse mere og tilmelde dig Unge Weekenden...

På forhånd tak for jeres støtte og rigtig god sommer... 🙂❤️☀️
Organdonation - ja tak!

Indsamling – Unge Weekend 2022

11.075 kr.  af 25.000 kr.  indsamlet
Vælg beløbBeløb Navn og adresseNavn & Adr. BetalingsoplysningerBetal

VÆLG BELØB

 kr. 
Select Payment Method

NAVN & ADRESSE

Personlige oplysninger

Adresse

Organdonation - ja tak! er undtaget markedsføringsloven. Du vil blive tilmeldt vores nyhedsmails ved donation, men kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. (Læs vores Privatlivspolitik.)
Betalingskort
Krypteret og sikker betaling.

Donation Total: 100 kr.