Indsamling

Amalies indsamling for Organdonation – ja tak!

Oprettet af: Amalie Vilslev

2.950 kr.  af 4.000 kr.  indsamlet

Del denne indsamling

Hej mit navn er Amalie og jeg bor i Haderslev. I 2018 fik jeg konstateret en alvorlige lungesygdom som gradvis nedsatte min lungefunktion. I oktober 2019 blev jeg til sidst så dårlig, at jeg blev indlagt på Rigshospitalet, langt væk fra min familie, og en måned senere kom jeg på børnehospice - kun 18 år gammel. 

Jeg håber, at du vil støtte min indsamling, så Organdonation - ja tak! kan støtte patienter og familier med organsvigt. For det er hårdt når man ikke ved hvad fremtiden bringer og om man selv eller ens pårørende overlever. 

På forhånd tak for din støtte...

/ Amalie

MIN HISTORIE

Du kan læse min historie her... 

Amalies indsamling for Organdonation – ja tak!

2.950 kr.  af 4.000 kr.  indsamlet
Vælg beløbBeløb Navn og adresseNavn & Adr. BetalingsoplysningerBetal

Hej mit navn er Amalie og jeg bor i Haderslev. I 2018 fik jeg konstateret en alvorlige lungesygdom som gradvis nedsatte min lungefunktion. I oktober 2019 blev jeg til sidst så dårlig, at jeg blev indlagt på Rigshospitalet, langt væk fra min familie, og en måned senere kom jeg på børnehospice – kun 18 år gammel. 

Jeg håber, at du vil støtte min indsamling, så Organdonation – ja tak! kan støtte patienter og familier med organsvigt. For det er hårdt når man ikke ved hvad fremtiden bringer og om man selv eller ens pårørende overlever. 

På forhånd tak for din støtte…

/ Amalie

MIN HISTORIE

Du kan læse min historie her… 

VÆLG BELØB

 kr. 
od_ad
Select Payment Method

NAVN & ADRESSE

Personlige oplysninger

Organdonation - ja tak! er undtaget markedsføringsloven. Du vil blive tilmeldt vores nyhedsmails ved donation, men kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. (Læs vores Privatlivspolitik.)
Betalingskort
Krypteret og sikker betaling.

Adresse

Terms

Donation Total: 200 kr.  One Time