MENU

Snigpremiere på “Organer for livet?”

Nu kan du se første afsnit af DR’s programserie “Organer for livet?” Første afsnit sendes på mandag 29. januar 2018 på DR1, kl. 20.45.

Vært på programmet er Organdonation – ja tak’s ambassadør, Ibi Makienok og TV lægen Charlotte Bøving. Sammen går de helt tæt på organdonation i DANMARK og stiller bl.a. spørgsmålet om, hvorfor så få danskere (KUN 22%) har registreret deres holdning til organdonation i donorregistret?

Du kan se første afsnit af DR programserien “Organer for livet?” allerede i dag her på DR TV.

LÆS OGSÅ

For 3 år siden var Ibi Makienok tæt på at miste livet, da hun blev ramt dobbeltsiddet nyrersvigt. Mød hende her, hvor hun fortæller sin historie.

Læs flere historier…

 

Vil du være med til at forbedre organdonation i DANMARK?

– så se her, hvordan du kan gøre en forskel…

 

TAG STILLING

Registrer din holdning til organdonation i donorregistret på www.sunhed.dk.
 

TEGN MEDLEMSKAB

Støt patientforeningen Organdonation – ja tak‘s med dit medlemskab… Organdonation – ja tak! er en ny patientforening, som arbejder for at forbedre vilkårene for de 450 danskere, som hvert år venter på et nyt organ og tilværelsen for de tusindvis af danskere som rammes af organsvigt. De har brug for håb, støtte og omsorg – det samme har deres familier.
 

SKRIV UNDER HER…

Hvis du også mener, at man automatisk bør være organdonor, når man fylder 18 år. Det kaldes formodet samtykke og det har man forlængst indført i Norge og Finland samt langt de fleste europæiske lande. 

Støt vores underskriftindsamling – så tager vi din underskrift med til Christiansborg og gør hvad vi kan for at få indført formodet samtykke i DANMARK.

 
På forhånd tak for din støtte.
🙂 Organdonation – ja tak!