MENU

Prisen “Årets Ildsjæl” går til stifterne af Organdonation – ja tak!

WAUW!!! Sikke en aften det var da stifterne af patientforeningen Organdonation – ja tak! modtog Coolshop prisen “Årets Ildsjæl” ved Aalborg Awards 2023.

Vi havde ikke i vores vildeste fantasi troet, at vi ville vinde! Der var så mange stærke nominerede, så det er fantastisk, at juryen valgte os! Vi er utrolig stolte over at få prisen “Årets Ildsjæl”. Det er virkelig en flot anerkendelsen for vores arbejde i patientforeningen Organdonation – ja tak! Det betyder alt for os, at vi kan gøre en forskel børn, unge og voksne med organsvigt.“- siger stifter Karen Heidelbach.

Foreningens stiftere er meget stolte, men er også meget ydmyge og glade for at vinde en pris for deres velgørende arbejde. “Karen og jeg startede ikke patientforeningen Organdonation – ja tak! for at vinde priser, men for at redde liv – og gøre en forskel for de familier, der rammes af organsvigt.” – udtaler stifter og administrerende direktør Lasse Heidelbach – og han fortsætter. “Vi er glade for at vi hverdag kan arbejde med vores hjertesag, hvor vi kan se, at vi nytter og gør en forskel. Det er vores benzin og det som driver os, og gårdagens flotte pris gav os ekstra benzin at køre videre på. Så 1.000 TAK for den flotte pris!!!

Vi vil gerne takke alle dem der har fulgt og støttet os gennem årene… Tak til vores dygtige bestyrelse, som sætter ambitiøse mål og retningen for vores vigtige arbejde. En tak skal også lyde til alle vores mange frivillige, der støtter op om vores arbejde, events og støttetilbud. Også tak til fonde, virksomheder og samarbejdspartnere – uden støtte fra alle jer var vi ingenting.

En stor tak skal også lyde til MBM Min By Media, som står bag Aalborg Awards og til Coolshop.com – som støttede prisen “Årets Ildsjæl”.