MENU

Organdonation – ja tak’s første brochure ser dagens lys

Det er med stolthed, at vi i dag kan præsentere jer for Organdonation – ja tak’s spritnye og første trykte brochure. De seneste 2 år har vi snakket om, at det kunne være godt at få udarbejdet en brochure, som fortæller om Organdonation – ja tak’s arbejde og den støtte som vi tilbyder til vores patientgruppe.

Det er var derfor med en vis spænding, at vi afhentede brochure hos Novagraf i Aalborg, som vi må sige har leveret en superflot tryksag af en brochure. Nu glæder vi os til at få den delt ud på relevante afdelinger og afsnit på Rigshospitalet, Odense Universitetshospital (OUH) og på Skejby, hvor vi håber, at den finder vej til patienter med organsvigt, så de kan læse mere om foreningens arbejde og benytte sig af de tilbud, som Organdonation – ja tak! tilbyder.

Se brochuren

Herunder kan du læse og bladre i brochuren.

Brochure 2020 | Organdonation – ja tak!

 

Tak for hjælpen til vores frivillige

Hos Organdonation – ja tak! udarbejder vi selv alle vores materialer og al vores markedsføring. Det betyder at vi som forening sparer penge på markedsføring og dermed kan bruge flest mulige midler på at hjælpe vores patienter. Det er bl.a. muligt takket være en stor frivillig indsats og der skal derfor lyde en stor tak til vores frivillige og de patienter som har fortalt deres historie, som vi har kunne tage udgangspunkt i.

Idé & design

Når brochuren er lukket, har den et standard A5 format, hvilket betyder at den kan stå de traditionelle flyer- og brochureholdere. Men for at gøre læseoplevelsen mere lækker har vi valgt at brochuren skal læses på den bredde led, hvilket betyder at den skal vendes 90 grader – og så er man klar til at læse i den.

Del gerne

Vi håber brochuren finder vej til de mange tusindvis af familier, som lever med organsvigt, står på ventelisten til et nyt organ eller familier, hvor mor, far, bror eller søster har været igennem et længerevarende sygdomsforløb eller et hårdt transplantationsforløb, så de kan benytte sig af den hjælp vi kan tilbyde som patientforening.

Du kan hjælpe os med at dele brochuren her online eller sende den til en som du kender, som er ramt af alvorlig kronisk sygdom, som følge af organsvigt.

God læselyst og på forhånd tak fordi du hjælper os med at dele…
Organdonation – ja tak!