MENU

Organdonation – ja tak! uddeler for første gang Heroes & Stars Legatet

Torsdag 29. august 2019 uddeler patientforeningen Organdonation – ja tak! for første gang Heroes & Stars Legatet.

Modtageren af Heroes & Stars Legatet på 10.000 kr. er Bastian Spanggård Lauritsen. Bastian er 12 år, han er født uden nyrefunktion og hele hans liv har været præget af alvorlig kronisk og livstruende sygdom, hvilket har betydet mange hospitalsindlæggelser og mange hårde år for familien. 

Organdonation – ja tak! ønsker Bastian og hans familie alt det bedste fremover og håber, at vi med legatet kan være med til at give en god oplevelse og forsøde tilværelsen lidt for Bastian og hans familie. 

MIN HISTORIE

Du kan læse Bastians historie, fortalt af hans mor Heidi, her på vores hjemmeside under “Min historie”…

TAK FOR DE MANGE INDSTILLINGER

Vi har modtaget over 100 indstillinger til Heroes & Stars legatet i år – og det bekræfter os blot i, at der er mange danskere derude, som har eller har haft organsvigt tæt inde på livet og som for alvor har brug for ekstra støtte og omsorg” – fortæller Organdonation – ja tak’s adm. direktør Lasse Heidelbach og fortsætter.   

“Vi vil gerne takke alle jer der har indsendt indstillinger til os. Der har været utrolig mange velkvalificerede kandidater imellem og det er derfor vigtigt for os at understrege, at vores Hereos & Stars Komite har været på en utrolig svær opgave, nemlig at finde frem til den ene, som skulle modtage legatet. Det har på ingen måde været en nem opgave.”

Derfor håber vi også på, at vi næste år kan uddele 3 – 5 legater ud à 10.000 kr. så vi kan støtte og gøre en forskel for endnu flere. Så skulle der sidde en virksomhed eller en fond og læse med, som vil være med til at støtte disse danskere og familerne, der rammes af alvorlig kronisk sygdom, som følge af organsvigt, så er I meget velkommen til at kontakte os.” – slutter Lasse Heidelbach. 

Du kan læse mere om Heroens & Stars Legatet her på vores hjemmeside…

STØTTE – ARMBÅND & T-SHIRT

Til at støtte op om legatet, og vores arbejde, har patientforeningen Organdonation – ja tak! lanceret et Heroes & Stars støttearmbånd og en T-shirt, som kan købes her på vores hjemmeside…

🛒
 1 armbånd = 69 kr.⁣⁣
🛒 2 armbånd = 119 kr.⁣⁣
👕 T-shirt = 229 kr.⁣⁣

En tak skal også lyde til alle jer der har hjulpet os med at sætte fokus på legatet og organdonation ved at købe vores Heroes & Stars støttearmbånd og T-shirt – og som har delt jeres billeder på de sociale medier. Og sidst men ikke mindst skal der også lyde en stor tak til vores mange frivillige og samarbejdspartnere, som har hjulpet med at producere og sælge vores mange flotte armbånd og lækre T-shirts.

Vi glæder os til at gentage successen igen næste år.

De bedste hilsner
Organdonation – ja tak!