MENU

Organdonation – ja tak! modtager 50.500 kr. fra DrugStars

Organdonation – ja tak! takker alle som har doneret deres stjerner via DrugStars appen til patientforeningens arbejde. Jeres mange donerede stjerner er blevet til en flot donation på 50.500 kr. Vi håber, at I vil blive ved med at støtte os med jeres stjerner, så vi sammen kan redde og forbedre liv ved at forbedre organdonation for os alle sammen i Danmark, og ved at støtte de familier som rammes af organsvigt.

En stor tak skal også lyde til DrugStars for den flotte donation. Tak for at I hjælper vores patienter med at huske at tage deres livsnødvendige medicin, og for jeres arbejde med at indsamle data om medicinen, til glæde og gavn for patienterne.

Hvordan fungerer DrugStars appen?

DrugStars er en app, som husker dig på, at du skal tage din daglige medicin, p-piller, kosttilskud m.m. Appen påminder dig, når du skal huske at tage din medicin, og når du har bekræftet, at du har taget din medicin, tildeles du stjerner, som kan doneres til velgørenhed, herunder bl.a. til patientforeningen Organdonation – ja tak!

Du kan hente DrugStars appen til din smartphone eller tablet i APP Store og Google Play

I videoen kan du se, hvor let det er at donere til velgørenhed og gøre en forskel.

 

Via DrugStars er du med til at forbedre din egen medicin

DrugStars har over 400.000 brugere på verdensplan og støtter over 230 vedgørende foreninger og organisationer i verden. Udover at påminde dig om, at du skal huske at tage sin medicin, så indsamler appen også anonyme anmeldelser af medicinen, som de videregiver til medicinalindustrien, som derved får et bedre indblik i alt fra bivirkninger til brugeroplevelsen og virkningsgraden og tilliden til medicinens effekt m.m.