MENU

Nyretransplanteret stiller op til CPH Marathon

Mette er nyretransplanteret… Søndag 15. maj 2022, vil hun løbe CHP Marathon, for Organdonation – ja tak! STØT hendes løb/indsamling her via Facebook Fundraiser…

Distancen lyder på 42.195 meter… Mette håber på, at hun kan indsamle 1 kr./meter – og at du vil hjælpe hende godt på vej mod målet ved at støtte hendes indsamling.

Pengene går ubeskåret til patientforeningen Organdonations – ja tak’s livsvigtige arbejde. Vi arbejder for at forbedre organdonation for os alle sammen i 🇩🇰 DANMARK 🇩🇰 og støtter børn, unge og voksne, der rammes af langvarig og livstruende sygdom, som følge af organsvigt.

Hep på Mette

Starten på Copenhagen Marathon går søndag 15. maj 2022, kl. 09.30 – er du i København så kom ned og hep på Mette, hun for brug for al den opbakning hun kan få, under hele løbet. Du kan genkende hende på, at hun løber i Organdonation – ja tak! blå løbe t-shirt med vores hjertelogo på brystet. 

Se ruten og følg Mette LIVE

Du kan se ruten her på www.map.copenhagenmarathon.dk og henter du appen “Copenhagen Marathon” så kan du følge Mette hele vejen ved at søge på hendes nummer: 9629

 

En vild og livsbekræftende bedrift

Det er en vild bedrift som Mette kaster sig ud i, hun er simpelthen for sej.” – siger Lasse Heidelbach, som er stifter og adm. direktør i patientforeningen Organdonation – ja tak! Og han fortsætter: “Mette er et godt eksempel på, at organdonation redder liv og giver nyt liv – og at hun på søndag vil løbe Copenhagen Marathon, for at sætte fokus på organdonation, det er både inspirerende og livsbekræftende på én og samme tid.

Organdonation – ja tak! ønsker Mettte held og lykke på søndag og håber på, at du vil støtte op om Mette og hendes MEGA seje projekt. 

På forhånd TAK for din støtte!!!

KH Mette & Organdonation – ja tak!🙂❤️