MENU

Nye medlemskaber og justering af priser

Mandag 11. juli 2022 lancerer Organdonation – ja tak! to nye medlemskaber. Et “Familiemedlemskab” og et ”Ungdomsmedlemskab”. Tanken er at give flere råd til og mulighed for at støtte patientforeningens arbejde.

“Ungdomsmedlemskabet” forventes at koste omkring 100 kr./år, imens det nuværende “alm. medlemskab” stiger fra 250 kr./år til 300 kr./år – og “Familiemedlemskabet” forventes at komme til at koste 450 kr./år.    

Siden vi stiftede Organdonation – ja tak, tilbage i 2015, har vi har en af de laveste kontingentpriser – og det agter vi at blive ved med at have.” – siger Lasse Heidelbach, som er stifter og adm. direktør i patientforeningen Organdonation – ja tak! Og han fortsætter: “Vi er nød til at følge med tiden og sætte prisen en smule op, hvilket også kun må siges at være fair nok, da vi i dag tilbyder langt flere støttetilbud – og hjælper mange flere patienter og familie med organsvigt –  end vi gjorde for 7 år siden.

Årsberetning 2021 vidner om endnu et travlt år

I Årsberetning 2021 kan du læse om patientforeningens arbejde, events og de mange støttetilbud som foreningen i dag tilbyder til de patienter og familier, som rammes af alvorlig kronisk sygdom, som følge af organsvigt.

Vi er stolte over, at vi på kun 7 år har skabt en patientforening som for alvor gør en forskel – dette har kun været muligt med opbakning fra foreningens knap 500 medlemmer. Vi håber, at endnu flere vi støtte vores arbejde i fremtiden, så vi kan blive ved med at yde støtte til de hårdest ramte patienter og deres familier, som har fået sat livet på pause på ubestemt tid, som følge af organsvigt.” – slutter Lasse Heidelbach.